Nezaboravno iskustvo ukusa
Učio sam od velikih kuvara, ali najbolji kuvar je ljubav moje bake prema svežoj hrani.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Атланта
Pruža se u vašem domu
Stolovi za ispašu
$25
Minimum za rezervaciju je $200
Prelepi aranžman od sira, voća, povrća, umaka, krekera i drugih ukusnih grickalica, lepo raspoređenih na stolu ukrašenom svežim cvećem.
Paketi za ručak
$25
Minimum za rezervaciju je $200
Personalizovani ručkovi u kutiji koji uklanjaju nagađanje sa svakog porodičnog putovanja. Izaberite predmete koje želite da imate u svakoj kutiji za bilo koju starosnu grupu. Specijalizujte se za posebne prehrambene potrebe.
Ketering
$35
Minimum za rezervaciju je $1.000
Podizanje ukusa na viši nivo. Kreacije napravljene s ljubavlju, od srca do ruku. Pobrinuću se da svaki detalj bude pažljivo osmišljen kako bi premašio očekivanja.
Večera za dvoje
$150
Minimum za rezervaciju je $300
Večera za dvoje koja će vam zadovoljiti čulo ukusa. Podići će vaš doživljaj ukusa na viši nivo.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (April) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
25 godina iskustva
Vlasnik preduzeća Grays Kitchen LLC
Menadžer zdravstvene zaštite, Forefront
Istaknuti trenutak u karijeri
Preferirani govornik za BlackBrands
Koautor knjige „Zašto moja mama 3“
Knjiga i dokumentarni film
Edukacija i obuka
Sertifikovani menadžer za ishranu
Žene koje vode/BlackBrands diplomirani
Član društva Phi Beta Honors
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Атланта. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$25
Minimum za rezervaciju je $200
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?





