Kulinarsko iskustvo predaka

Meksička, morski plodovi, specijaliteti, lokalni sastojci, personalizovani meniji.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Плаја дел Кармен
Pruža se u vašem domu

Dobrodošli

$95 $95 po gostu
Minimum za rezervaciju je $391
Uživajte u dobrodošlici uz razne tradicionalne grickalice kao što su naćosi i eskites, meksičke grickalice, razne takose i sveže vode

Omakase doživljaj

$109 $109 po gostu
Minimum za rezervaciju je $530
Pripremite se da uživate u bogatoj ponudi japanske kuhinje, doživite ovo autentično iskustvo koje karakterišu najkvalitetniji sastojci i procesi

Parrillada

$123 $123 po gostu
Minimum za rezervaciju je $447
Uživajte u sjajnom roštilju kod kuće, možete da probate razne vrste proteina sa roštilja kao što su goveđi odresci, piletina, kobasice, pa čak i škampi, a sve to uz razno povrće sa roštilja, salate, sosove i gvakamole
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Karen) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
5 godina iskustva
6 godina kao privatni kuvar u Rivijera Maji, specijalizovan za personalizovane menije.
Istaknuti trenutak u karijeri
Poznat po prepoznatljivim meksičkim jelima i jelima od morskih plodova u Rivijera Maji.
Edukacija i obuka
Samouki kuvar od svoje 7. godine uz porodično vođstvo u Rivijeri Maja.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Плаја дел Кармен i Тулум. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 100 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$95 Od $95 po gostu
Minimum za rezervaciju je $391
Besplatno otkazivanje

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?

Kulinarsko iskustvo predaka

Meksička, morski plodovi, specijaliteti, lokalni sastojci, personalizovani meniji.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Плаја дел Кармен
Pruža se u vašem domu
$95 Od $95 po gostu
Minimum za rezervaciju je $391
Besplatno otkazivanje

Dobrodošli

$95 $95 po gostu
Minimum za rezervaciju je $391
Uživajte u dobrodošlici uz razne tradicionalne grickalice kao što su naćosi i eskites, meksičke grickalice, razne takose i sveže vode

Omakase doživljaj

$109 $109 po gostu
Minimum za rezervaciju je $530
Pripremite se da uživate u bogatoj ponudi japanske kuhinje, doživite ovo autentično iskustvo koje karakterišu najkvalitetniji sastojci i procesi

Parrillada

$123 $123 po gostu
Minimum za rezervaciju je $447
Uživajte u sjajnom roštilju kod kuće, možete da probate razne vrste proteina sa roštilja kao što su goveđi odresci, piletina, kobasice, pa čak i škampi, a sve to uz razno povrće sa roštilja, salate, sosove i gvakamole
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Karen) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
5 godina iskustva
6 godina kao privatni kuvar u Rivijera Maji, specijalizovan za personalizovane menije.
Istaknuti trenutak u karijeri
Poznat po prepoznatljivim meksičkim jelima i jelima od morskih plodova u Rivijera Maji.
Edukacija i obuka
Samouki kuvar od svoje 7. godine uz porodično vođstvo u Rivijeri Maja.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Плаја дел Кармен i Тулум. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 100 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?