Rim u stolu
Rimski kuvar s korijenima u tradiciji, ali s inovativnim pogledom na međunarodnu kuhinju
Prevedeno je automatski
Kuvar, Рим
Pruža se u vašem domu
Aperitiv
$59 po gostu
Hrana za prste sa punjenim picama, kanapeom od lososa, povrćem , mješavinom frittatina, ražnjićima od škampa i maskarpona, tiramisù .
Tradicionalna rimska jela
$100 po gostu
Nudimo 3 tradicionalna rimska jela kao što su Carbonara, Cacio e Pepe, Cannelloni, Meatballs with Sauce, Saltimbocca alla Romana, Apple cake with creamard, Ricotta and sourherry tart
Nuđenje gurmana
$152 po gostu
Četiri gurmanska jela italijanske kuhinje biće ponuđena sa odličnim i kvalitetnim sirovinama kao što su Kalamarata sa dagnjama, Datterino paradajz, cvijeće tikvica i pekorino Fondue, bundeva Njoki, Guanciale, Pesto, 30-mjesečne pahuljice parmezana, lignje na sosu od graška i konfit od paradajza, salata od piletine revidirana na moj način, teletina sa sosom od tune, Tiramisu
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Paola) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
15 godina iskustva
Kuvanje za ambasadu Italije u restoranu International Woman's Club IWCStoccolma
Istaknuti trenutak u karijeri
Izabrano na prijatnom TV događaju za goste i od strane kuvara. Korporativni događaji kuvara
Edukacija i obuka
Diplomirao sam profesionalnog kuvara 2010. godine od SC.del Gambero Rosso u Rimu
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Monti, Челио, Прати i Rione XX Testaccio. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 6 gostiju ukupno.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
Od $59 po gostu
Minimum za rezervaciju je $199
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?