Baskijski ukusi: od tradicije do trendova

Donosim više od20 godina u vrhunske kuhinje i istraživanja hrane. Svaka večera je lični pogled na baskijske ukuse - osmišljene kuvarskim okom, ukorijenjene u tradiciji i dijele se kao sa starim prijateljima.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Доностија
Pruža se u vašem domu

Meni tajnog društva

$152 
Minimum za rezervaciju je $525
Kuvam ono što je važno. Baskijska jela izgrađena od onoga što je svježe tog dana - kokotksi, paprika od plikova, sporog mesa. Inćuni tako oštri da vas probude. Vina koja zarađuju. Nema trikova. Samo kuvar, sto, prava hrana i društvo zbog kojeg gubite pojam o vremenu. Beli luk prvo pogodi. Zatim so. Onda tišina - kada je dovoljno dobra da niko ne govori. Ovo nije predstava. To je obrok koji vrijedi zapamtiti.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Erich) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
20 godina iskustva
Izvršni kuvar u kompaniji LABe; obučen u Mugaritzu i El Racó de Can Fabes. Kuvar za istraživanje i razvoj u Gustuu.
Istaknuti trenutak u karijeri
Dobitnik nagrade APF; govornik u HIP Madridu, BEAM Summit i domaćin Pot Luck Food Talks
Edukacija i obuka
Klinarska diploma na ICC Caracas + Food Experience Design na Klinarskom institutu Amerike
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Доностија. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Možete doći i kod mene: 20012, Donostia-San Sebastian, Baskija, Шпанија

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 16 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$152 
Minimum za rezervaciju je $525
Besplatno otkazivanje

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?

Baskijski ukusi: od tradicije do trendova

Donosim više od20 godina u vrhunske kuhinje i istraživanja hrane. Svaka večera je lični pogled na baskijske ukuse - osmišljene kuvarskim okom, ukorijenjene u tradiciji i dijele se kao sa starim prijateljima.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Доностија
Pruža se u vašem domu
$152 
Minimum za rezervaciju je $525
Besplatno otkazivanje

Meni tajnog društva

$152 
Minimum za rezervaciju je $525
Kuvam ono što je važno. Baskijska jela izgrađena od onoga što je svježe tog dana - kokotksi, paprika od plikova, sporog mesa. Inćuni tako oštri da vas probude. Vina koja zarađuju. Nema trikova. Samo kuvar, sto, prava hrana i društvo zbog kojeg gubite pojam o vremenu. Beli luk prvo pogodi. Zatim so. Onda tišina - kada je dovoljno dobra da niko ne govori. Ovo nije predstava. To je obrok koji vrijedi zapamtiti.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Erich) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
20 godina iskustva
Izvršni kuvar u kompaniji LABe; obučen u Mugaritzu i El Racó de Can Fabes. Kuvar za istraživanje i razvoj u Gustuu.
Istaknuti trenutak u karijeri
Dobitnik nagrade APF; govornik u HIP Madridu, BEAM Summit i domaćin Pot Luck Food Talks
Edukacija i obuka
Klinarska diploma na ICC Caracas + Food Experience Design na Klinarskom institutu Amerike
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Доностија. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Možete doći i kod mene: 20012, Donostia-San Sebastian, Baskija, Шпанија

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 16 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?