Međunarodni ukusi kuvara Džoa
Ja sam 10 najboljih kuvara i ugostitelja u Arizoni i crtam kreativnu inspiraciju sa svojih putovanja.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Скотсдејл
Pruža se u vašem domu
Staycay vacay meals
$50 po gostu
Pripremiću obroke u vrijednosti od sedam dana, uključujući složence u skladu s vašim ograničenjima u ishrani. Sve što treba da uradite je da se podgrejete i uživate.
Paelja zabava
$85 po gostu
Uživajte u ručno izrađenim tapasima i paelji na osnovu vaših prehrambenih preferencija, a cijene počinju od 85 $ po osobi.
Prilagođeni ketering
$85 po gostu
Mogu da se pobrinem za porodična okupljanja, vjenčanja, rođendane i još mnogo toga, sa jelovnicima osmišljenim da zadovolje sve potrebe u ishrani.
Večernji izlazak u dvoje
$250 po gostu
Provedite posebnu noć sa voljenom osobom uz obrok od 4 slijeda za dvoje, osmišljen da stvori intimni doživljaj objedovanja u vašem smještaju.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Chef Joe) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
21 godina iskustva
Ja sam kuvar i ugostitelj i vodim sopstveno preduzeće, restorane i privatne klubove.
Jedan od najboljih na zapadu
Trenutno sam među 10 najboljih u Best of the West (Arizona) za kuvara i ugostitelja.
Kordon Bleu trening
Diplomirala sam na vrhuncu i naučila mnoge vještine radeći na međunarodnom nivou.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Скотсдејл, Темпи, Чандлер i Феникс. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Možete doći i kod mene:
Phoenix, Arizona, 85020, Сједињене Државе
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju, do najviše 100 gostiju ukupno.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
Nije raspoloživo
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?