Faržadska umjetnost sušija uživo

Vodim Yooshi Catering, gdje podižemo događaje sa blistavim sušijem napravljenim uživo na licu mjesta.
Prevedeno je automatski
Pružalac usluge keteringa, Лос Анђелес
Pruža se u vašem domu

Morski albacore i tuna bar

$250 po gostu
Ova opcija je stanica za suši kuvar po narudžbi, a ova opcija uključuje albacore i bijelu tunu, koja se brzo peče i služi kao sašimi. Riba potiče od vodećih distributera morskih plodova u Los Anđelesu specijalizovanih za izbor sušija iz Japana, Havaja i Zapadne obale.

Izlog sušija pod vodstvom profesionalnog kuvara

$300 po gostu
U ovoj interaktivnoj ponudi nalazi se kuvar(ili više njih) koji pravi 12 različitih rolnica (uključujući Kaliforniju, začinjenu tunu, avokado, krastavac, tunu i losos), rolnice za ruke (začinjena tuna, losos i avokado) i 3 vrste sashimi i nigiri (tuna, losos i eskolar). Suši se priprema na licu mjesta koristeći ribu koja se svakodnevno nabavlja od pouzdanih dobavljača sa naglaskom na održivost.

Ultimativni kuvarski vitrina za suši

$350 po gostu
Ova prezentacija uključuje sve što se nalazi u kuvarskoj izložbi sušija, kao i albacore i hamachi nigiri i 5 vrsta tempure (uključujući lososa, začinjenu tunu, Kaliforniju i avokado), u pratnji ljepljivog pirinča.

Doživljaj na luksuznom suši brodu

$1.500 po grupi
Poboljšajte svoje okupljanje uz naš luksuzni doživljaj na suši brodu! Yooshi kuvar će stići na licu mjesta kako bi predstavio zadivljujući brod od 2 metra pun vrhunskog sušija, sašimija i nigirija. Savršen za sve vaše goste, ovaj nezaboravni kulinarski centar dodaje eleganciju, ukus i umjetnost vašem događaju. Nakon usluge, mi brinemo o preuzimanju, tako da možete da se opustite i uživate u proslavi. Nezaboravno VIP iskustvo za svaku priliku!
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Farzad) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Pružalac usluge keteringa
15 godina iskustva
Ja sam kuvar sušija vješt u dizajniranju intimnih okupljanja, kao i velikih proslava.
Osnovao je preduzeće za ketering
Moj posao spaja suši sa interaktivnim prezentacijama koje se zaustavljaju predstava.
Obučeni u društvu vrhunskih suši kuvara
Svojim veštinama sam usavršio šegrt sa vrhunskim kuvarima u porodičnom restoranu.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Ocenjeno je sa 5.0 od 5 zvezdica, na osnovu 3 utiska

Prikazano stavki: 0 od 0

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Лос Анђелес, Малибу, Пасадена i Калабасас. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
Od $350 po gostu
Minimum za rezervaciju je $1.500
Besplatno otkazivanje

Pružaoci usluge keteringa na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?

Faržadska umjetnost sušija uživo

Vodim Yooshi Catering, gdje podižemo događaje sa blistavim sušijem napravljenim uživo na licu mjesta.
Prevedeno je automatski
Pružalac usluge keteringa, Лос Анђелес
Pruža se u vašem domu
Od $350 po gostu
Minimum za rezervaciju je $1.500
Besplatno otkazivanje

Morski albacore i tuna bar

$250 po gostu
Ova opcija je stanica za suši kuvar po narudžbi, a ova opcija uključuje albacore i bijelu tunu, koja se brzo peče i služi kao sašimi. Riba potiče od vodećih distributera morskih plodova u Los Anđelesu specijalizovanih za izbor sušija iz Japana, Havaja i Zapadne obale.

Izlog sušija pod vodstvom profesionalnog kuvara

$300 po gostu
U ovoj interaktivnoj ponudi nalazi se kuvar(ili više njih) koji pravi 12 različitih rolnica (uključujući Kaliforniju, začinjenu tunu, avokado, krastavac, tunu i losos), rolnice za ruke (začinjena tuna, losos i avokado) i 3 vrste sashimi i nigiri (tuna, losos i eskolar). Suši se priprema na licu mjesta koristeći ribu koja se svakodnevno nabavlja od pouzdanih dobavljača sa naglaskom na održivost.

Ultimativni kuvarski vitrina za suši

$350 po gostu
Ova prezentacija uključuje sve što se nalazi u kuvarskoj izložbi sušija, kao i albacore i hamachi nigiri i 5 vrsta tempure (uključujući lososa, začinjenu tunu, Kaliforniju i avokado), u pratnji ljepljivog pirinča.

Doživljaj na luksuznom suši brodu

$1.500 po grupi
Poboljšajte svoje okupljanje uz naš luksuzni doživljaj na suši brodu! Yooshi kuvar će stići na licu mjesta kako bi predstavio zadivljujući brod od 2 metra pun vrhunskog sušija, sašimija i nigirija. Savršen za sve vaše goste, ovaj nezaboravni kulinarski centar dodaje eleganciju, ukus i umjetnost vašem događaju. Nakon usluge, mi brinemo o preuzimanju, tako da možete da se opustite i uživate u proslavi. Nezaboravno VIP iskustvo za svaku priliku!
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Farzad) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Pružalac usluge keteringa
15 godina iskustva
Ja sam kuvar sušija vješt u dizajniranju intimnih okupljanja, kao i velikih proslava.
Osnovao je preduzeće za ketering
Moj posao spaja suši sa interaktivnim prezentacijama koje se zaustavljaju predstava.
Obučeni u društvu vrhunskih suši kuvara
Svojim veštinama sam usavršio šegrt sa vrhunskim kuvarima u porodičnom restoranu.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Ocenjeno je sa 5.0 od 5 zvezdica, na osnovu 3 utiska

Prikazano stavki: 0 od 0

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Лос Анђелес, Малибу, Пасадена i Калабасас. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.

Pružaoci usluge keteringa na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?