Karim: egipatsko-teksanski roštilj
Ja sam nagrađivani pitmaster koji spaja roštilj u teksaškom stilu sa bliskoistočnim ukusima.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Остин
Pruža se u vašem domu
Ultimativni roštilj
$50 po gostu
Roštilj u stilu centralnog Teksasa sa svim dodacima na jednom savršenom poslužavniku. Birajte između tri mesa, uključujući jagnjetinu, prsa, piletinu i koftu, i tri moje prepoznatljive strane, kao i dezert od pirinčanog pudinga ili pudinga od egipatskog hljeba.
Egipatski branč sa roštilja
$150 po gostu
Započnite dan raskošnim širenjem jedinstvenih jela za branč kao što su prsa shakshuka, losos od repe i sezam i pistaći francuski tost.
Egipatski klub za večeru
$225 po gostu
Budite prevezeni u Kairo na pet kurseva. Uživajte u rotirajućem sezonskom meniju sa ukusnim jelima kao što su samboussek od prsa i sira, labna salata, ugljenisani jagnjeći kotleti i delikatni, ali dekadentni deserti.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Kareem) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
10 godina iskustva
Trenirao sam kod cijenjenih majstora pitmeža i takmičio se na Netflix-ovom showu na roštilju.
Michelin Bib Gourmand recipient
Moj popularni kamion sa hranom, KG BBQ, dobio je nagradu 2024. godine.
Diplomirani kulinarski fakultet
Diplomirao sam kulinarstvo na koledžu Ostin.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Ocenjeno je sa 5.0 od 5 zvezdica, na osnovu 2 utiska
Prosečna ocena će se pojaviti nakon 3 utiska.
Prikazano stavki: 0 od 0
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Остин. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
Nije raspoloživo
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?