Sergijev gurmanski sirevi i iberijski izbor
Ekskluzivan izbor gurmanskih iberijskih sireva, koji će vas iznenaditi u svakoj prilici.
Prevedeno je automatski
Pružalac usluge keteringa, Барселона
Pruža se u vašem domu
Hljeb sa paradajzom
$6 po gostu
Nezaobilazni klasik naše gastronomije. Kvalitetan hrskavi hljeb, prirodni grallado paradajz, ekstra djevičansko maslinovo ulje i so.
Iberijska daska za kobasice
$22 po gostu
Izbor vrhunskih iberijskih kobasica. Jamón ibérico cortado a mano, lomo ibérico, chorizo y salchichón ibérico.
National Cheese Boards
$23 po gostu
Pažljiv izbor najboljih tradicionalnih sireva u Španiji. Raznovrsnost mančega, koza, dunja, orašastih plodova i sireva od grožđa.
Hamón ibérico cortado
$23 po gostu
Iberijska šunka izrezana do noža, spremna za ukus. Elegantna i promišljena prezentacija na brodu ili poslužavnicima. U pratnji picos y regañás.
Gurmanske daske za sir
$29 po gostu
Izbor međunarodnih sireva: Camembert, Tête de Moine, Roquefort i druge ekskluzivne sorte. Fruit decoration.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Sergey) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
10 godina iskustva
Događaji u Španiji i Evropi, u saradnji sa više od 150 kompanija i hiljadama ljudi.
Dobitnici nagrade za vjenčanje 2025.
Kategorija kamiona sa hranom i stolovi za deserte.
Vrhunski stepen hostelerije
Studirala sam u Madridu, Ise, San Hoze.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Барселона. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Možete doći i kod mene:
08004, Barselona, Katalonija, Шпанија
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
Od $6 po gostu
Besplatno otkazivanje
Pružaoci usluge keteringa na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?