Betina - zanatska kuhinja na centralnoj obali

Kreiram jela koja uživaju u poljoprivrednim i morskim plodovima u regionu.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Карпинтерија
Pruža se u vašem domu

Predsjednik odbora

$24 po gostu
Artisan Charcuterie on a Keepsake Board with Luscious Chees, European Drycured Meats, Fruits, Nuts and Crisps Sušeno meso, voće, orašasti plodovi i hrskavi plodovi

Dostava zanatskog branča

$49 po gostu
Započnite dan sa toplim zdravim brančom sa rustikalnim hljebom, fritatom u misijskom stilu i svježim voćem.

Kuvarski sto

$120 po gostu
Uživajte u obroku od 5 jela sa 2 zajednička predjela, izborom salate ili supe, daskom za hljeb, predjelom i malim dezertom sa toplim napicima.

Rivijera tapas

$135 po gostu
Uživajte u 8 jela rijetkih i egzotičnih delikatesa na kalifornijskoj rivijeri, savršenim za ljubitelje hrane.

Surfovanje i travnjak pored stola

$150 po gostu
Prepustite se objedovanju od 6 jela sa wagyu filet mignon i stijenskim jastogom.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Bettina) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
25 godina iskustva
Ja sam zanatlija putujući kuvar i dio sam pokreta za sporu hranu.
Istaknuti trenutak u karijeri
Osmislio sam obroke za svjetski poznate muzičare i umjetnike.
Edukacija i obuka
Podučavala sam druge kuvare u kulinarskoj školi, dijeleći svoju strast prema zanatskom kuvanju.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Карпинтерија. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 21 godinu mogu da učestvuju.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
Od $49 po gostu
Besplatno otkazivanje

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?

Betina - zanatska kuhinja na centralnoj obali

Kreiram jela koja uživaju u poljoprivrednim i morskim plodovima u regionu.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Карпинтерија
Pruža se u vašem domu
Od $49 po gostu
Besplatno otkazivanje

Predsjednik odbora

$24 po gostu
Artisan Charcuterie on a Keepsake Board with Luscious Chees, European Drycured Meats, Fruits, Nuts and Crisps Sušeno meso, voće, orašasti plodovi i hrskavi plodovi

Dostava zanatskog branča

$49 po gostu
Započnite dan sa toplim zdravim brančom sa rustikalnim hljebom, fritatom u misijskom stilu i svježim voćem.

Kuvarski sto

$120 po gostu
Uživajte u obroku od 5 jela sa 2 zajednička predjela, izborom salate ili supe, daskom za hljeb, predjelom i malim dezertom sa toplim napicima.

Rivijera tapas

$135 po gostu
Uživajte u 8 jela rijetkih i egzotičnih delikatesa na kalifornijskoj rivijeri, savršenim za ljubitelje hrane.

Surfovanje i travnjak pored stola

$150 po gostu
Prepustite se objedovanju od 6 jela sa wagyu filet mignon i stijenskim jastogom.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Bettina) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
25 godina iskustva
Ja sam zanatlija putujući kuvar i dio sam pokreta za sporu hranu.
Istaknuti trenutak u karijeri
Osmislio sam obroke za svjetski poznate muzičare i umjetnike.
Edukacija i obuka
Podučavala sam druge kuvare u kulinarskoj školi, dijeleći svoju strast prema zanatskom kuvanju.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Карпинтерија. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 21 godinu mogu da učestvuju.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?