Održiva vegetarijanska kuhinja uz Manon
Sarađivala sam sa vrhunskim kuvarima i kao glavni kuvar na događajima za više od 100 gostiju.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Париз
Pruža se u vašem domu
Vegetarijanski bistro
$158
Minimum za rezervaciju je $944
Uživajte u ukusnom vegetarijanskom obroku inspirisanom godišnjim dobima i lokalnom okruženju. Meni sadrži svježe sastojke održivog porijekla.
Gurmanski vegetarijanski restorani
$169
Minimum za rezervaciju je $1.014
Počastite se prefinjenim vegetarijanskim jelovnikom sa sezonskim sastojcima, pažljivo pripremljenim za jedinstvenu priliku za objedovanje.
Vrhunski vegetarijanski restorani
$193
Minimum za rezervaciju je $1.154
Uživajte u posebnoj posebnoj i intimnoj vegetarijanskoj večeri sa sezonskim sastojcima i ličnom uslugom.
Kuvajte i večerajte
$204
Minimum za rezervaciju je $1.223
Uključite se u kreiranje ukusnog vegetarijanskog jela, a zatim uživajte u pažljivo osmišljenoj večeri koju ste pripremili.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Manon) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
13 godina iskustva
Radila sam za poznate kuvare, radila na različitim događajima, a sada vodim sopstvenu kompaniju.
Sarađivao sa Chloé Charles
Imao sam priliku da sarađujem sa poznatim francuskim kuvarom na posebnom događaju za Hermes.
Obuka sa stručnjacima
Neprestano radim na obogaćivanju svog znanja i sposobnosti kao šefa.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Париз, Версај, Булоњ Бијанкур i Левалоа Пере. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$158
Minimum za rezervaciju je $944
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?