Jelovnici za degustaciju fuzije koje priprema Colter

Radio sam u nagrađivanim restoranima prije nego što sam otvorio svoj, fokusiran na fuzijsku hranu.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Остин
Pruža se u vašem domu

Probač takosa

$50 po gostu
Uživajte u vrhunskom tanjiru za takose sa 3 takosa na nasljednim tortiljama masa. Dobićete dvije opcije mesa, kao što su patka konfita ili dimljena prsa, i vegetarijansku opciju kao što su pečurke od ostriga sa chimichurrijem.

U Ostinu, 3 slijeda

$100 po gostu
Odabrani meni sa 3 slijeda koji naglašava sezonalnost centralnog Teksasa i lokalnu kulinarsku scenu Ostina, u kojem se nalaze neka od mojih prepoznatljivih jela kao što su brini sa ribica ili pačje grudi sa sušenom palačom.

Degustacija u centralnom Teksasu

$150 po gostu
Prilagodite sebi obrok od 4 slijeda. U ovom meniju se nalaze neka od mojih klasičnih fuzionih jela, kao što je rižoto od ramena koji se poslužuje sa svinjskim stomakom u kombu ili moj pastor tortelini sa molom i epazotom.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Colter) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
10 godina iskustva
Radila sam u čuvenim portlandskim restoranima Canard, Le Pigeon i Proud Mary.
Obučen od strane pobjednika Džejmsa Birda
Radio sam pod upravom Gabrijela Rukera, dvogodišnjeg dobitnika nagrade Džejmsa Brada u kompaniji Le Pigeon.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Остин. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
Od $50 po gostu
Besplatno otkazivanje

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?

Jelovnici za degustaciju fuzije koje priprema Colter

Radio sam u nagrađivanim restoranima prije nego što sam otvorio svoj, fokusiran na fuzijsku hranu.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Остин
Pruža se u vašem domu
Od $50 po gostu
Besplatno otkazivanje

Probač takosa

$50 po gostu
Uživajte u vrhunskom tanjiru za takose sa 3 takosa na nasljednim tortiljama masa. Dobićete dvije opcije mesa, kao što su patka konfita ili dimljena prsa, i vegetarijansku opciju kao što su pečurke od ostriga sa chimichurrijem.

U Ostinu, 3 slijeda

$100 po gostu
Odabrani meni sa 3 slijeda koji naglašava sezonalnost centralnog Teksasa i lokalnu kulinarsku scenu Ostina, u kojem se nalaze neka od mojih prepoznatljivih jela kao što su brini sa ribica ili pačje grudi sa sušenom palačom.

Degustacija u centralnom Teksasu

$150 po gostu
Prilagodite sebi obrok od 4 slijeda. U ovom meniju se nalaze neka od mojih klasičnih fuzionih jela, kao što je rižoto od ramena koji se poslužuje sa svinjskim stomakom u kombu ili moj pastor tortelini sa molom i epazotom.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Colter) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
10 godina iskustva
Radila sam u čuvenim portlandskim restoranima Canard, Le Pigeon i Proud Mary.
Obučen od strane pobjednika Džejmsa Birda
Radio sam pod upravom Gabrijela Rukera, dvogodišnjeg dobitnika nagrade Džejmsa Brada u kompaniji Le Pigeon.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Остин. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?