Jonil: Flavors of the world
Izrađujem eklektične jelovnike koji spajaju odvažne ukuse, inovativne tehnike i dizajn hrane.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Бостон
Pruža se u vašem domu
Fusion branč
$100
Probajte dekadentni fuzioni branč gdje se udobnost susreće s elegancijom. Istražite ravnotežu slatkog i slanog tokom cijelog obroka.
Gostove na otvorenom
$100
Učestvujte u raskošnom kulinarskom putovanju koje prikazuje raskošan obrok postavljen kao banket na otvorenom.
Mediteranski užici
$180
Prepustite se živopisnom mediteranskom gastronomskom doživljaju inspirisanom bogatim ukusima Španije. Očekujte meni sa tri slijeda koji prikazuje ravnotežu rustikalne tradicije i prefinjene elegancije.
Sofisticirani restorani
$200
Poboljšajte večeru uz sofisticirani meni sa kuvarima. Upoznajte fuziju umjetnosti i ukusa u svakom zalogaju.
VIP večere
$250
Uživajte u vrhunskom restoranu za VIP osobe. Otkrijte remek-djelo s više jela u kojem luksuz i prezentacija stvaraju nezaboravno kulinarsko putovanje.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Jonil) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
10 godina iskustva
Više od 15 godina kuvanja u Njujorku, Majamiju, Bostonu sa odvažnim, eklektičnim ukusima.
Član odbora za aktivnu ostavu za hranu
Posluživanje više od 6 godina širom Nove Engleske, isporuka izuzetnih privatnih obroka.
Sertifikovano za bezbjednost hrane
Učio sam u kuhinjama širom sad, inspirisan bakinim kuvanjem.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Бостон. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 10 godina mogu da učestvuju, do najviše 100 gostiju ukupno.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$100
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?