Meniji za globalnu fuziju i potragu za zdravljem
Visoko sam vješt u međunarodnoj kuhinji, uključujući francusku, grčku, italijansku, novoameričku
Prevedeno je automatski
Kuvar, Форт Лодердејл
Pruža se u vašem domu
Večera na jahti s biljkama
$175 $175 po gostu
Minimum za rezervaciju je $700
Ova elegantna, zdrava jela, ukorijenjena u čistim i zdravim restoranima, imaju živopisno povrće, mahunarke i globalne začine.
Meni mediteranske fuzije
$175 $175 po gostu
Minimum za rezervaciju je $700
Putovanje kroz priobalne ukuse sa bliskoistočnim, grčkim, španskim i italijanskim jelovnicima. Ova jela nude svježe bilje i sezonske mediteranske sastojke, kao i 100% napravljene od ogrebotina, uključujući svu tjesteninu, sosove, zalihe i deserte
Globalni ukusi na turneji
$175 $175 po gostu
Minimum za rezervaciju je $700
Inspirisan putovanjima sa Cirque du Soleil i Harry Styles, ovaj meni nudi međunarodne jelovnike, uključujući azijske, južnoameričke i druge.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Amira) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
20 godina iskustva
Kuvala sam u finim restoranima, radila na jahtama i putovala sa Harijem Stajlsom.
Klijenti poznatih ličnosti
Tokom njihovih obilazaka bio sam kuvar u kompaniji Harry Styles i tim Cirque du Soleil.
Pohađao je školu spremanja hrane
Obučio sam i usavršavao svoje kulinarske vještine u Montrealu.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Мајами, Дорал i Форт Лодердејл. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$175 Od $175 po gostu
Minimum za rezervaciju je $700
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?




