Deniz: ukusi i godišnja doba
Nudim sezonsku i lokalnu francusku kuhinju, kao i vegetarijanske opcije.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Бордо
Pruža se u vašem domu
Francuski branč
$46
Lokalni voćni sokovi, čaj ili kafa, kolačići, flaute, madeleini, mini peciva, krema od limuna, domaća granola, peciva, hljeb, zanatski džemovi i puter.
Jugozapadni gurmanski meni
$70
Usta foie grasa, fina pita sa porcini pečurkama i parmezanom, dimljena pastrmka sa jugozapada, obilazak patki, gratin delfina i pavlova.
Flavorsi i čula
$92
Foie gras, duck, water and porcini on the menu, accompanied with traditional desserts like Paris-Brest, the Black Forest, or the lemon meringue pie.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Denise) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
5 godina iskustva
Od 2020. godine, putujući kuvar u porodičnom, sezonskom i terroirs kuvanju.
„Tako francuska” kuhinja
Kuvanje za različita mjesta: pivare, ugostitelje, kantine i pojedince.
KEJP KUHINJA
Diplomirao je CQP Commis i CAP Cuisine 2021. godine, sa profesionalnim iskustvom do 2024. godine.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Бордо, Аркашон, Лакано i Sent-Emïlʹýon. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Možete doći i kod mene:
33110, Le Buskat, Француска
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju, do najviše 100 gostiju ukupno.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$46
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?




