Erikovi sezonski restorani i svježi ukusi

Erikovi sezonski restorani i svježi ukusi

Kreiram i izrađujem rafinirana, sezonska jela i jelovnike za privatne domove i događaje.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Атертон
Pruža se u vašem domu
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Eric) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
20 godina iskustva
Usavršio sam svoj zanat u nekim od najprestižnijih kalifornijskih kuhinja.
Istaknuti trenutak u karijeri
Otvorio sam The Commissary, proglašen najboljim novim restoranom 2014. godine.
Edukacija i obuka
Imam diplomu iz kulinarske ishrane na Univerzitetu Džonson i Vels.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

1 utisak
Prosečna ocena će se pojaviti nakon 3 utiska.

Prikazano stavki: 0 od 0

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Атертон, Сан Франциско, Сан Матео, Пало Алто i druga. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
Od $60 po gostu
Minimum za rezervaciju je $250
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?
Erikovi sezonski restorani i svježi ukusi

Erikovi sezonski restorani i svježi ukusi

Kreiram i izrađujem rafinirana, sezonska jela i jelovnike za privatne domove i događaje.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Атертон
Pruža se u vašem domu
Od $60 po gostu
Minimum za rezervaciju je $250
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Eric) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
20 godina iskustva
Usavršio sam svoj zanat u nekim od najprestižnijih kalifornijskih kuhinja.
Istaknuti trenutak u karijeri
Otvorio sam The Commissary, proglašen najboljim novim restoranom 2014. godine.
Edukacija i obuka
Imam diplomu iz kulinarske ishrane na Univerzitetu Džonson i Vels.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

1 utisak
Prosečna ocena će se pojaviti nakon 3 utiska.

Prikazano stavki: 0 od 0

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Атертон, Сан Франциско, Сан Матео, Пало Алто i druga. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?