
Erikovi sezonski restorani i svježi ukusi
Kreiram i izrađujem rafinirana, sezonska jela i jelovnike za privatne domove i događaje.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Атертон
Pruža se u vašem domu
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Eric) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
20 godina iskustva
Usavršio sam svoj zanat u nekim od najprestižnijih kalifornijskih kuhinja.
Istaknuti trenutak u karijeri
Otvorio sam The Commissary, proglašen najboljim novim restoranom 2014. godine.
Edukacija i obuka
Imam diplomu iz kulinarske ishrane na Univerzitetu Džonson i Vels.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
1 utisakProsečna ocena će se pojaviti nakon 3 utiska.
Prikazano stavki: 0 od 0
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Атертон, Сан Франциско, Сан Матео, Пало Алто i druga. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
Od $60 po gostu
Minimum za rezervaciju je $250
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?