Najdželovi meniji za doručak, ručak i večeru

Specijalizovan sam za kreiranje finih jelovnika koji podsjećaju na njujorške restorane.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Милберн
Pruža se u vašem domu

Američki doručak

$50 po gostu
Ovaj klasični američki doručak uključuje kajganu, slaninu od jabuke, domaći pomfrit i tost.

Čas kuvanja

$125 po gostu
Naučite da pravite jedan obrok sa kuvarom.

Ručak u bistrou

$135 po gostu
Uživajte u meniju za ručak sa više jela od lososa sa roštilja, pečenom trobojnom šargarepom, krompirom od ruzmarina i pjenušavom limunadom.

Usluga večere

$160 po gostu
Impresionirajte svoje goste savršenom večerom. Ova ponuda uključuje širok spektar opcija menija.

Degustacijski meni

$250 po gostu
Rezervišite degustacioni meni sa 5 jela koji je prilagođen željama gostiju.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Nigel) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
20 godina iskustva
Radila sam u različitim kuhinjama restorana prije nego što sam pokrenula sopstveni ugostiteljski biznis.
Istaknuti trenutak u karijeri
Iskoristila sam svoje vještine hotelskih restorana da vodim kompaniju Chef Nigel Service, kompaniju za ketering.
Edukacija i obuka
Imam diplomu kulinarske umjetnosti i upravljanja restoranima iz njujorške škole za restorane.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Милберн, Шорт Хилс, Самит i Вестфилд. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
Od $50 po gostu
Minimum za rezervaciju je $100
Besplatno otkazivanje

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?

Najdželovi meniji za doručak, ručak i večeru

Specijalizovan sam za kreiranje finih jelovnika koji podsjećaju na njujorške restorane.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Милберн
Pruža se u vašem domu
Od $50 po gostu
Minimum za rezervaciju je $100
Besplatno otkazivanje

Američki doručak

$50 po gostu
Ovaj klasični američki doručak uključuje kajganu, slaninu od jabuke, domaći pomfrit i tost.

Čas kuvanja

$125 po gostu
Naučite da pravite jedan obrok sa kuvarom.

Ručak u bistrou

$135 po gostu
Uživajte u meniju za ručak sa više jela od lososa sa roštilja, pečenom trobojnom šargarepom, krompirom od ruzmarina i pjenušavom limunadom.

Usluga večere

$160 po gostu
Impresionirajte svoje goste savršenom večerom. Ova ponuda uključuje širok spektar opcija menija.

Degustacijski meni

$250 po gostu
Rezervišite degustacioni meni sa 5 jela koji je prilagođen željama gostiju.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Nigel) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
20 godina iskustva
Radila sam u različitim kuhinjama restorana prije nego što sam pokrenula sopstveni ugostiteljski biznis.
Istaknuti trenutak u karijeri
Iskoristila sam svoje vještine hotelskih restorana da vodim kompaniju Chef Nigel Service, kompaniju za ketering.
Edukacija i obuka
Imam diplomu kulinarske umjetnosti i upravljanja restoranima iz njujorške škole za restorane.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Милберн, Шорт Хилс, Самит i Вестфилд. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?