Požar u modernom Teksasu - kuvar Van Dorn
Obučen u Leiths School of Food and Wine, Executive Chef for Hill Country Catering.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Фредериксбург
Pruža se u vašem domu
Sezonski sto za ispašu
$100 po gostu
Ova sezonska gozba sadrži umjetnički uređene sireve, suhomesnate proizvode, svježe voće i kućne pratnje.
Laid-back crowd-pleasers
$100 po gostu
Ovaj rotirajući izbor mreže, bočnih strana i pratnje dizajniran je za ležerna okupljanja ili kancelarijske ručkove.
Sezonska porodična večera
$140 po gostu
Pažljivo izrađena jela poslužuju se u centru stola za opuštenu i povišenu atmosferu.
Večera sa pločama za 3-4 jela
$200 po gostu
Ova večera sa 3-4 jela uključuje predivno predstavljena sezonska jela koja se bave kuvarima.
Degustacijski meni sa 7 jela
$300 po gostu
Ovaj intimni meni sa 7 jela nudi sezonska, ekspresivna jela koja ističu moderan teksaški ukus.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Shannon) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
10 godina iskustva
Kuvala sam u cijenjenim kuhinjama u Ostinu i vodila događaje prije nego što sam ponudila privatnu večeru.
Istaknuti trenutak u karijeri
Ja sam prvi Teksašanin koji je diplomirao na Leiths School of Food and Wine u Londonu.
Edukacija i obuka
Obučavao sam se na Leiths School of Food and Wine i imam sertifikat sommeliera 1. nivoa.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Фредериксбург. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Možete doći i kod mene:
San Marcos, Teksas, 78666, Сједињене Државе
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
Od $140 po gostu
Minimum za rezervaciju je $1.500
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?