Authentic New Orleans Seafood Boil by Evan
Specijalizovan sam za toplo kuvane rakove, škampe, ostrige i bilo koju drugu vrstu južnjačke hrane.
Prevedeno je automatski
Pružalac usluge keteringa, Њу Орлеанс
Pruža se u vašem domu
Dostava prokuhavanje
$70 po gostu
Sezonski dostupne opcije morskih plodova, kuvane i isporučene tople i spremne za jelo.
Down the Bayou Boil
$85 po gostu
Morski plodovi sa izborom sezonski dostupnih rakova, račića u Zalivu, snježnih rakova, kukuruza, krompira i kobasica.
Prokuhavanje u gornjem dijelu grada
$105 po gostu
Luksuzna gozba sa svim dostupnim morskim plodovima, uključujući rakove, škampe, snježne rakove i 100 svježe isjeckanih ostriga.
Generalni direktor za kuvanje
$135 po gostu
Kraljevska gozba s morskim plodovima sa svim sezonski dostupnim morskim plodovima, kao što su rep jastoga, kraljevski rakovi i 100 svježe isjeckanih ostriga.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Evan) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
10 godina iskustva
Ja sam bojler s morskim plodovima, dobro upućen u obalnoj hrani od ostriga i južnom zalivu.
Istaknuti trenutak u karijeri
Predstavljen sam u segmentu koji je dočekao Sion Vilijamsona u Nju Orleansu.
Edukacija i obuka
Obrazovao sam se kuvanju hrane iz svog doma za male i velike grupe.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Ocenjeno je sa 5.0 od 5 zvezdica, na osnovu 3 utiska
Prikazano stavki: 0 od 0
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Њу Орлеанс, Французский квартал, Метари i Кавингтон. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
Od $70 po gostu
Minimum za rezervaciju je $700
Besplatno otkazivanje
Pružaoci usluge keteringa na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?