Nezaboravni obroci sa Ketlin

Francuski kuvar i najprodavaniji autor pružaju nezaboravne gastronomske doživljaje.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Сијетл
Pruža se u vašem domu

Noć takosa i tarota

$125 po gostu
Ketlin čita tarot karte već 30 godina. Ona će postaviti gurmanski takos bar i opcionalnu stanicu za margaritu (vi nabavljate tekilu), a zatim će svaki gost dobiti lično čitanje tarota od tri karte za doživljaj koji nikada nećete zaboraviti.

Praznik sjeverozapadne paelje

$129 po gostu
Doživite jedinstvenu, ali autentičnu paelju napravljenu od sastojaka sa sjeverozapada, uključujući zalihe na bazi rakova Dungeness i lokalno meso i morske plodove. Dok se obrok priprema, uživajte u raznim tapasima i suhomesnatim proizvodima, a sve na osnovu vašeg jedinstvenog ukusa.

Northwest Champagne Brunch

$129 po gostu
Započnite bilo koji dan, radni dan ili vikend, uz fantastičan branč sa prilagođenim benediktima ili palačinkama sa sjeverozapadnim sastojcima. Kuvajte zajedno ili samo gledajte. Sve što treba da obezbijedite je šampanjac, a ja ću se pobrinuti za ostalo.

Ukusi ljetnjeg menija

$169 po gostu
Ketlin će sarađivati sa vama kako bi kreirala ljetnji meni sa opcijama kao što su kukuruzna čorba sa rakom Dungeness, elegantna salata od repe, divlji losos sa maslacem od bilja i kolač od bobičastog voća. Kuvajte onoliko koliko želite - ili samo pijte vino, gledajte i jedite.

Northwest French Bistro

$169 po gostu
Uživajte u francuskom bistrou inspirisanom obrokom od četiri slijeda uz lokalne morske plodove ili meso, sireve i sezonski desert. Ketlin će sarađivati sa vama u kreiranju savršenog sezonskog menija bistroa. Kuvajte sa sobom koliko god želite ili gledajte. Od vas zavisi.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Kathleen) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
20 godina iskustva
Proveo sam dvije decenije kao nastavnik kuvanja, privatni kuvar i kulinarski konsultant.
Istaknuti trenutak u karijeri
Služio sam u odboru Međunarodnog udruženja kulinarskih profesionalaca.
Edukacija i obuka
Stekla sam kulinarsku diplomu na univerzitetu Le Cordon Bleu u Parizu.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Ocenjeno je sa 5.0 od 5 zvezdica, na osnovu 1 utiska

Prosečna ocena će se pojaviti nakon 3 utiska.
Prikazano stavki: 0 od 0

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Сијетл. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Možete doći i kod mene: Sijetl, Vašington, 98102, Сједињене Државе

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 14 godina mogu da učestvuju.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
Od $169 po gostu
Minimum za rezervaciju je $475
Besplatno otkazivanje

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?

Nezaboravni obroci sa Ketlin

Francuski kuvar i najprodavaniji autor pružaju nezaboravne gastronomske doživljaje.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Сијетл
Pruža se u vašem domu
Od $169 po gostu
Minimum za rezervaciju je $475
Besplatno otkazivanje

Noć takosa i tarota

$125 po gostu
Ketlin čita tarot karte već 30 godina. Ona će postaviti gurmanski takos bar i opcionalnu stanicu za margaritu (vi nabavljate tekilu), a zatim će svaki gost dobiti lično čitanje tarota od tri karte za doživljaj koji nikada nećete zaboraviti.

Praznik sjeverozapadne paelje

$129 po gostu
Doživite jedinstvenu, ali autentičnu paelju napravljenu od sastojaka sa sjeverozapada, uključujući zalihe na bazi rakova Dungeness i lokalno meso i morske plodove. Dok se obrok priprema, uživajte u raznim tapasima i suhomesnatim proizvodima, a sve na osnovu vašeg jedinstvenog ukusa.

Northwest Champagne Brunch

$129 po gostu
Započnite bilo koji dan, radni dan ili vikend, uz fantastičan branč sa prilagođenim benediktima ili palačinkama sa sjeverozapadnim sastojcima. Kuvajte zajedno ili samo gledajte. Sve što treba da obezbijedite je šampanjac, a ja ću se pobrinuti za ostalo.

Ukusi ljetnjeg menija

$169 po gostu
Ketlin će sarađivati sa vama kako bi kreirala ljetnji meni sa opcijama kao što su kukuruzna čorba sa rakom Dungeness, elegantna salata od repe, divlji losos sa maslacem od bilja i kolač od bobičastog voća. Kuvajte onoliko koliko želite - ili samo pijte vino, gledajte i jedite.

Northwest French Bistro

$169 po gostu
Uživajte u francuskom bistrou inspirisanom obrokom od četiri slijeda uz lokalne morske plodove ili meso, sireve i sezonski desert. Ketlin će sarađivati sa vama u kreiranju savršenog sezonskog menija bistroa. Kuvajte sa sobom koliko god želite ili gledajte. Od vas zavisi.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Kathleen) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
20 godina iskustva
Proveo sam dvije decenije kao nastavnik kuvanja, privatni kuvar i kulinarski konsultant.
Istaknuti trenutak u karijeri
Služio sam u odboru Međunarodnog udruženja kulinarskih profesionalaca.
Edukacija i obuka
Stekla sam kulinarsku diplomu na univerzitetu Le Cordon Bleu u Parizu.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Ocenjeno je sa 5.0 od 5 zvezdica, na osnovu 1 utiska

Prosečna ocena će se pojaviti nakon 3 utiska.
Prikazano stavki: 0 od 0

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Сијетл. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Možete doći i kod mene: Sijetl, Vašington, 98102, Сједињене Државе

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 14 godina mogu da učestvuju.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?