Obrok u 3 slijeda koje je napravila Janeisha
Ja sam samouki kuvar koji je izgradio uspješnu karijeru kroz talenat i preduzetništvo.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Луивил
Pruža se u vašem domu
Južnjačka udobnost
$150 po gostu
Zaputite se na jug sa predjelom škampa i krupice, a zatim crnim lososom sa kremastim sosom ili kaubojskim rižotom sa kajunskim rižotom i pirjanim zelenilom. Završite sa desertom od kolača od jagoda sa domaćim šlagom.
Kajunski ukusi
$180 po gostu
Večerajte sa tangom iz Luizijane, sa predjelom supe jambalaya ili kajunskim škampima i uštipcima od kukuruza koji se poslužuju sa sosom od dimljene remoulade. Za glavni izbor, izaberite ćurka za roštilj ili punjenog lososa. Desert je puding od burbona od oraha.
Prilagođeni meni
$250 po gostu
Kreirajte sopstveni meni sa predjelom, glavnim i dezertom, prilagođavajući sve vašim željama.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Janeisha) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
8 godina iskustva
Takmičio sam se na vrhunskim festivalima hrane i pokrenuo svijeće za kulinarske mirise.
Istaknuti trenutak u karijeri
Takmičio sam se u emisiji Food Network Canada, pokazujući svoje kulinarske vještine na nacionalnoj pozornici.
Edukacija i obuka
Ja sam iskusan privatni kuvar koji je radio na jutarnjem šou Riki Smajli.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Луивил. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 21 godinu mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
Od $150 po gostu
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?