Francuska gastronomija Fransoa
Francuska terroir kuhinja poboljšana egzotičnim ukusima kao što su Juzu i Timut biber.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Лион
Pruža se u vašem domu
Sezonski sto za šetnju
$115
Minimum za rezervaciju je $689
Gurmanski meni u 5 faza
Hleb je uključen, a posuđe se može vratiti
Aperitivi/predjela
Prvi ulaz
Tartar od pastrmke gospodina Murgata sa limunskom travom / sosom od borača / tostiranim hlebom od kiselog testa
Drugi ulaz
Svinjska pluma iz Ardeša / začin od zelenog karija / koncentrat nara
Jelo
Grdobina / bisque od jastoga / kandirani praziluk
Desert
Grand Cru „Nativo“ čokoladni mus/domaći sladoled od vanile
Male madlene i finansije koje se spremaju po narudžbini
Senses Awakening Menu
$150
Minimum za rezervaciju je $689
Gurmanski meni u 6 faza
Hleb je uključen, a posuđe se može vratiti
Aperitivi/predjela
Ulaz
Karpaccio od kapica / kiselo povrće
Prvo jelo
Savršeno jaje sa pečurkama / mus od krompira / domaći čips
Drugo jelo
Riba iz mreže / smanjena količina bujona / sitno povrće
Sirevi
3 vrste domaćeg sira/meda iz moje proizvodnje
Desert
„Etrez“ oblak od svežeg sira / mešavina sezonskog voća / domaća granola
Male madlene i finansije koje se spremaju po narudžbini
Gastronomski meni
$196
Minimum za rezervaciju je $689
Gurmanski meni u 7 faza
Hleb je uključen, a posuđe se može doneti ako je potrebno.
Aperitivi/predjela
Prvi ulaz
Karpačo od brancina ulovljenog udicom
Drugi ulaz
Goveđi file tataki
Prvo jelo
Jakobove kapice / beli sos od putera / povrće
Drugo jelo
Teleći file / vrganji / lisnato testo sa krompirom
Fromage
brilat savarin sa tartufima
Desert
Nage od citrusa sa ukusom mente / granita od narandže
Madeleines i financiers
Usluge batlera
$288
Poslužite batlera za kompletan gastronomski doživljaj kod kuće.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (François) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
20 godina iskustva
Obučen sa Polom Bokuzom, radio u restoranima sa zvjezdicama širom Evrope.
Kuvajte za predsjednike i zvijezde
Radio je u firmi Georges V i Michel Rostang, savladavajući prefinjenu francusku kuhinju.
Diplomirao je u školi Pol Bokuze
Naučili ste kuvanje na institutu Pola Bokuza, profinjene vještine u vrhunskim kuhinjama.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Лион i Анеси. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Možete doći i kod mene:
69007, Lyon, Француска
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju, do najviše 100 gostiju ukupno.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$288
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?





