Prilagođeno kulinarsko putovanje kuvar Kvame

Pobjednik emisije iz Food Network-a, kuvar sam i partner u jamajčanskoj kuhinji fokusiranom na zdravlje.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Монтклер
Pruža se u vašem domu

Veganski meni

$130 
Otkrijte jelovnik na bazi biljaka pun živopisnih ukusa i inovativnih jela.

Italijanski meni

$215 
Poslužite se niz ručno izrađenih jela, bogatih ukusa i sezonskih sastojaka.

Kubanski sto za noći u Havani

$235 
Minimum za rezervaciju je $500
SOPA DE PLATANO Supa od svilenkastog bokvica sa mekom piletinom od adobo začina, prelivena hrskavim čipsom i kapljicom od kokosove kreme ENSALADA DE AGUACATE Svježi avokado i palmina srca sa crvenim lukom, obučeni u đumbir-lime vinaigrette ROPA VIEJA Tradicionalna kubanska spora govedina u bogatom sofritu od paradajza, poslužena uz zlatno prženu kasavu pomfrit FLAN DE CAFÉ CUBANO Klasični kubanski flan sa karamelnom krunom
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Kwame) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
20 godina iskustva
Ja sam kuvar i partner kompanije Vital Dining, gdje pripremamo jamajčansku hranu fokusiranu na zdravlje.
Istaknuti trenutak u karijeri
Takođe sam i pobjednik televizijske emisije Kuvari protiv Cons-a za 2016. godinu.
Edukacija i obuka
Diplomirala sam na Institutu za kulinarsko obrazovanje i obučila se u nekoliko restorana.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Монтклер. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$130 
Besplatno otkazivanje

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?

Prilagođeno kulinarsko putovanje kuvar Kvame

Pobjednik emisije iz Food Network-a, kuvar sam i partner u jamajčanskoj kuhinji fokusiranom na zdravlje.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Монтклер
Pruža se u vašem domu
$130 
Besplatno otkazivanje

Veganski meni

$130 
Otkrijte jelovnik na bazi biljaka pun živopisnih ukusa i inovativnih jela.

Italijanski meni

$215 
Poslužite se niz ručno izrađenih jela, bogatih ukusa i sezonskih sastojaka.

Kubanski sto za noći u Havani

$235 
Minimum za rezervaciju je $500
SOPA DE PLATANO Supa od svilenkastog bokvica sa mekom piletinom od adobo začina, prelivena hrskavim čipsom i kapljicom od kokosove kreme ENSALADA DE AGUACATE Svježi avokado i palmina srca sa crvenim lukom, obučeni u đumbir-lime vinaigrette ROPA VIEJA Tradicionalna kubanska spora govedina u bogatom sofritu od paradajza, poslužena uz zlatno prženu kasavu pomfrit FLAN DE CAFÉ CUBANO Klasični kubanski flan sa karamelnom krunom
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Kwame) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
20 godina iskustva
Ja sam kuvar i partner kompanije Vital Dining, gdje pripremamo jamajčansku hranu fokusiranu na zdravlje.
Istaknuti trenutak u karijeri
Takođe sam i pobjednik televizijske emisije Kuvari protiv Cons-a za 2016. godinu.
Edukacija i obuka
Diplomirala sam na Institutu za kulinarsko obrazovanje i obučila se u nekoliko restorana.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Монтклер. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?