Gozba uz vatru koju priprema kuvar G

Kreiram impresivne kulinarske doživljaje koji spajaju tradiciju, vatru i ukuse argentinskog asada i sporog kuvanja na otvorenoj vatri.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Ешвил
Pruža se u vašem domu

Tradicionalni Asado

$150 
Minimum za rezervaciju je $500
Tradicionalni asado u gaučo stilu donosi suštinu argentinskog roštilja na vaš sto. Ribaj na žaru Dimljeni biftek sa senfom Svinjska rebarca na žaru Piletina na žaru u asado stilu Povrće terijaki pečeno na žaru Slatki krompir „Al Rescoldo“ Specijalna Cezar salata

Kompletan Asado doživljaj

$170 
Minimum za rezervaciju je $500
Doživite potpuno pravi argentinski asado sa svežim, sezonskim proizvodima. Sveobuhvatna gozba u porodičnom stilu: Predjelo Choripán slajderi Dimljeni portobelo i zalogaji brija Morske kapice umotane u pršut Prvo jelo Salata od patagonijskog povrća Glavno jelo Ribaj na žaru Dimljeni biftek sa senfom Svinjska rebarca na žaru Piletina na žaru u asado stilu Povrće terijaki pečeno na žaru Slatki krompir „Al Rescoldo“ Desert Fuegosov brauni od burbonske čokolade

Od mora do roštilja

$170 
Minimum za rezervaciju je $500
Škampi, školjke, ostrige, losos, mahi mahi, snapper i hobotnica. All gaucho-style on our open-fire grill.

Meni sa 10 jela sa pravom vatrom

$180 
Minimum za rezervaciju je $900
Prvo jelo: Kamenom zagrejane ostrige Drugi kurs: Provoleta a la Parrilla Treće jelo: salata od povrća Četvrto jelo: „A la Llama“ Karolina pastrmka Peto jelo: Medalion od dimljene palente Šesto jelo: rebarca „A la Cruz“ Sedmo jelo: Grilovana pileća krilca Osmi kurs: 24-časovni file minjon u suvom rasolu Deveti kurs: Sezonsko korenasto i vinovsko povrće Desert: Tradicionalni flan sa svežim kremom i bobičastim voćem
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Guillermo) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
16 godina iskustva
Skoro 20 godina iskustva kao profesionalni kuvar na otvorenom.
Istaknuti trenutak u karijeri
Vlasnik i glavni kuvar Las Pidrasa, argentinskog roštilja i restorana, više od 15 godina.
Edukacija i obuka
Rođen i odrastao u Buenos Ajresu, naučio sam tajne kuvanja vatre od svog dede.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Ocenjeno je sa 5.0 od 5 zvezdica, na osnovu 2 utiska

Prikazano stavki: 0 od 0

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Ешвил, Кандлер i Кантон. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju, do najviše 20 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$170 
Minimum za rezervaciju je $500
Besplatno otkazivanje

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?

Gozba uz vatru koju priprema kuvar G

Kreiram impresivne kulinarske doživljaje koji spajaju tradiciju, vatru i ukuse argentinskog asada i sporog kuvanja na otvorenoj vatri.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Ешвил
Pruža se u vašem domu
$170 
Minimum za rezervaciju je $500
Besplatno otkazivanje

Tradicionalni Asado

$150 
Minimum za rezervaciju je $500
Tradicionalni asado u gaučo stilu donosi suštinu argentinskog roštilja na vaš sto. Ribaj na žaru Dimljeni biftek sa senfom Svinjska rebarca na žaru Piletina na žaru u asado stilu Povrće terijaki pečeno na žaru Slatki krompir „Al Rescoldo“ Specijalna Cezar salata

Kompletan Asado doživljaj

$170 
Minimum za rezervaciju je $500
Doživite potpuno pravi argentinski asado sa svežim, sezonskim proizvodima. Sveobuhvatna gozba u porodičnom stilu: Predjelo Choripán slajderi Dimljeni portobelo i zalogaji brija Morske kapice umotane u pršut Prvo jelo Salata od patagonijskog povrća Glavno jelo Ribaj na žaru Dimljeni biftek sa senfom Svinjska rebarca na žaru Piletina na žaru u asado stilu Povrće terijaki pečeno na žaru Slatki krompir „Al Rescoldo“ Desert Fuegosov brauni od burbonske čokolade

Od mora do roštilja

$170 
Minimum za rezervaciju je $500
Škampi, školjke, ostrige, losos, mahi mahi, snapper i hobotnica. All gaucho-style on our open-fire grill.

Meni sa 10 jela sa pravom vatrom

$180 
Minimum za rezervaciju je $900
Prvo jelo: Kamenom zagrejane ostrige Drugi kurs: Provoleta a la Parrilla Treće jelo: salata od povrća Četvrto jelo: „A la Llama“ Karolina pastrmka Peto jelo: Medalion od dimljene palente Šesto jelo: rebarca „A la Cruz“ Sedmo jelo: Grilovana pileća krilca Osmi kurs: 24-časovni file minjon u suvom rasolu Deveti kurs: Sezonsko korenasto i vinovsko povrće Desert: Tradicionalni flan sa svežim kremom i bobičastim voćem
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Guillermo) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
16 godina iskustva
Skoro 20 godina iskustva kao profesionalni kuvar na otvorenom.
Istaknuti trenutak u karijeri
Vlasnik i glavni kuvar Las Pidrasa, argentinskog roštilja i restorana, više od 15 godina.
Edukacija i obuka
Rođen i odrastao u Buenos Ajresu, naučio sam tajne kuvanja vatre od svog dede.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Ocenjeno je sa 5.0 od 5 zvezdica, na osnovu 2 utiska

Prikazano stavki: 0 od 0

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Ешвил, Кандлер i Кантон. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju, do najviše 20 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?