Gozba uz vatru koju priprema kuvar G
Kreiram impresivne kulinarske doživljaje koji spajaju tradiciju, vatru i ukuse argentinskog asada i sporog kuvanja na otvorenoj vatri.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Ешвил
Pruža se u vašem domu
Tradicionalni Asado
$150
Minimum za rezervaciju je $500
Tradicionalni asado u gaučo stilu donosi suštinu argentinskog roštilja na vaš sto.
Ribaj na žaru
Dimljeni biftek sa senfom
Svinjska rebarca na žaru
Piletina na žaru u asado stilu
Povrće terijaki pečeno na žaru
Slatki krompir „Al Rescoldo“
Specijalna Cezar salata
Kompletan Asado doživljaj
$170
Minimum za rezervaciju je $500
Doživite potpuno pravi argentinski asado sa svežim, sezonskim proizvodima.
Sveobuhvatna gozba u porodičnom stilu:
Predjelo
Choripán slajderi
Dimljeni portobelo i zalogaji brija
Morske kapice umotane u pršut
Prvo jelo
Salata od patagonijskog povrća
Glavno jelo
Ribaj na žaru
Dimljeni biftek sa senfom
Svinjska rebarca na žaru
Piletina na žaru u asado stilu
Povrće terijaki pečeno na žaru
Slatki krompir „Al Rescoldo“
Desert
Fuegosov brauni od burbonske čokolade
Od mora do roštilja
$170
Minimum za rezervaciju je $500
Škampi, školjke, ostrige, losos, mahi mahi, snapper i hobotnica. All gaucho-style on our open-fire grill.
Meni sa 10 jela sa pravom vatrom
$180
Minimum za rezervaciju je $900
Prvo jelo: Kamenom zagrejane ostrige
Drugi kurs: Provoleta a la Parrilla
Treće jelo: salata od povrća
Četvrto jelo: „A la Llama“ Karolina pastrmka
Peto jelo: Medalion od dimljene palente
Šesto jelo: rebarca „A la Cruz“
Sedmo jelo: Grilovana pileća krilca
Osmi kurs: 24-časovni file minjon u suvom rasolu
Deveti kurs: Sezonsko korenasto i vinovsko povrće
Desert: Tradicionalni flan sa svežim kremom i bobičastim voćem
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Guillermo) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
16 godina iskustva
Skoro 20 godina iskustva kao profesionalni kuvar na otvorenom.
Istaknuti trenutak u karijeri
Vlasnik i glavni kuvar Las Pidrasa, argentinskog roštilja i restorana, više od 15 godina.
Edukacija i obuka
Rođen i odrastao u Buenos Ajresu, naučio sam tajne kuvanja vatre od svog dede.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Ocenjeno je sa 5.0 od 5 zvezdica, na osnovu 2 utiska
Prikazano stavki: 0 od 0
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Ешвил, Кандлер i Кантон. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju, do najviše 20 gostiju ukupno.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$170
Minimum za rezervaciju je $500
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?





