Brajan: međunarodna gurmanska fuzija
Ovo je kulinarsko putovanje sa svjetskim jelima, uključujući ćufte sa špagetima.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Ландфол
Pruža se u vašem domu
Obilazak Italije
$50 po gostu
Krenite na kulinarsko putovanje kroz Italiju sa jelima kao što su ćufti sa špagetima, odabranim za pojedinačne ukuse.
Doručak i branč
$60 po gostu
Započnite dan ukusnim obrokom sa jelima kao što su škampi i griz, francuski tost i pržena piletina.
Elegantno veče
$90 po gostu
Sjednite na obrok od 3 slijeda koji je prilagođen individualnim profilima ukusa i ograničenjima u ishrani, sa svjetskim kulturnim jelima.
Kajunski plodovi od plodova mora
$90 po gostu
Večerajte u restoranu s morskom hranom i kobasicom od rakova, škampa i kobasica, crvenim krompirom, slatkim korjem i kuvanim jajima, u kombinaciji sa začinjenim sosom od kajunskog putera.
Međunarodna fuzija
$90 po gostu
Krenite na kulinarsko putovanje oko svijeta uz jela iz različitih zemalja, počevši od kineskih rezervnih rebara za roštilj.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Brian) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
25 godina iskustva
Kuvala sam za mnoge poznate ličnosti i sportiste i organizovala više od 50 vjenčanja.
Istaknuti trenutak u karijeri
Kuvala sam za olimpijce Freda Kelija i Alaishu Džonson u Parizu u Francuskoj.
Edukacija i obuka
Bila sam glavni kuvar u hotelu Crowne Plaza i imala sam mobilnu ugostiteljsku djelatnost.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Ландфол. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
Od $60 po gostu
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?