Paris-meets-Mediteranski okusi Lionela
Otvorila sam restorane u Parizu i Los Anđelesu i kuvala za vrhunska imena u francuskom i američkom filmu.
Prevedeno je automatski
Pružalac usluge keteringa, Лос Анђелес
Pruža se u vašem domu
Meni za levantin
$190 po gostu
Uživajte u fuziji francuskih, mediteranskih i bliskoistočnih sastojaka u obroku koji uključuje predjelo, predjela, glavna jela i desert. Jelovnik može uključivati predmete kao što su kreativni humus, babaghanoush, feta-beet mousse, govedina kefta, muhammara, libanska za'atarska picata, piletina šavarma, piletina sa sumakom i limunima, falafeli ili riba na žaru sa očuvanim limunom i komoračem. Mogući su vegetarijanski, veganski, peskatarijanski, košer. Za grupe od 12 ili više osoba, pošaljite poruku kako biste koordinirali prilagođenu uslugu.
Marokanska gozba
$200 po gostu
Uživajte u marokanskom obroku koji bi mogao da počne sa salatom od šargarepe, salatom od artičoke, zaaloukom (patlidžanom) ili fava pasuljem sa kuminom. Uživajte u jelu od kus-kusa sa piletinom i povrćem kao glavnim jelom ili ćuftama, taginama, mechoui, pastili. Jelovnik može uključivati i tradicionalni desert kao što su salata od narandže, cigare od meda, mantekai ili basboussa (kolač od griz). Tačan meni, uključujući broj kurseva (3 do 6), planiran je oko postavki. Mogući su vegetarijanski, veganski, peskatarijanski, košer.
Meni francuskog bistroa
$230 po gostu
Večerajte u tipičnom pariškom obroku sa predjelima, predjelima, glavnim jelom, bočnim dijelom i desertom. Uzorak menija može uključivati poireaux vinaigrette, oeuf mimosa, oeufs cocotte, poulet a l 'estragon, gratin de courgettes, tian provencal, ratatouille, gratin dauphinois, navets a la bordelaise, pommes sarladaises, tartare de boeuf au couteau, jambon au Porto ili purée mousseline. Mogući su vegetarijanski, veganski, peskatarijanski, košer. Za grupe od 12 ili više osoba, pošaljite poruku kako biste koordinirali prilagođenu uslugu.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Lionel) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
20 godina iskustva
Pokrenuo sam 2 francuska bistroa i 1 mediteranski restoran i vodio sopstvenu kompaniju za događaje.
Restoran i vrhunski kuvar
Doveo sam svog ugostitelja i sommeliera na A-liste filmske zvijezde i tehnološke direktore.
Naučili ste kroz kuhinju za trčanje
Diplomirao je na poslovnim školama u Parizu i Londonu. Kulinarska stručnost u upravljanju restoranima
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Ocenjeno je sa 5.0 od 5 zvezdica, na osnovu 5 utisaka
Prikazano stavki: 0 od 0
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Лос Анђелес, Беверли Хилс, Вест Холивуд i Санта Моника. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju, do najviše 100 gostiju ukupno.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
Od $200 po gostu
Minimum za rezervaciju je $1.220
Besplatno otkazivanje
Pružaoci usluge keteringa na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?