Nikolasovo putovanje u moj gurmanski duh

Nudim tradicionalnu, mediteransku i azijsku kuhinju.
Prevedeno je automatski
Kuvar
Pruža se u smeštaju domaćina Chef Nico

Gastronomska tura

$106 $106 po gostu
Otkriće proljetnih mirisa, od barske mreže do arktičkog uglja, od jagnjetine od Pirineja do govedine Aubrac.

Izuzetan meni

$183 $183 po gostu
Degustacija izuzetnih proizvoda, govedina iz Galicije Rubia Gallega, svinja Mangalica, gamberro rosso.

Gastronomski vazduh

$212 $212 po gostu
Gurmansko putovanje sa raviolima od jastoga i goveđim fileom i plavim jastogom.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Chef Nico) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
25 godina iskustva
Diplomirao sam kuvanje i peciva, stekao sam iskustvo posluživanja tanjira.
Ugostitelj od Pariza do Ženeve
Radio sam kao ugostitelj od Pariza do Ženeve i usavršavao svoje vještine.
Diplomirao je kulinarstvo i pecivo
Diplomirao sam kuvanje i pečenje.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$106 Od $106 po gostu
Besplatno otkazivanje

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?

Nikolasovo putovanje u moj gurmanski duh

Nudim tradicionalnu, mediteransku i azijsku kuhinju.
Prevedeno je automatski
Kuvar
Pruža se u smeštaju domaćina Chef Nico
$106 Od $106 po gostu
Besplatno otkazivanje

Gastronomska tura

$106 $106 po gostu
Otkriće proljetnih mirisa, od barske mreže do arktičkog uglja, od jagnjetine od Pirineja do govedine Aubrac.

Izuzetan meni

$183 $183 po gostu
Degustacija izuzetnih proizvoda, govedina iz Galicije Rubia Gallega, svinja Mangalica, gamberro rosso.

Gastronomski vazduh

$212 $212 po gostu
Gurmansko putovanje sa raviolima od jastoga i goveđim fileom i plavim jastogom.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Chef Nico) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
25 godina iskustva
Diplomirao sam kuvanje i peciva, stekao sam iskustvo posluživanja tanjira.
Ugostitelj od Pariza do Ženeve
Radio sam kao ugostitelj od Pariza do Ženeve i usavršavao svoje vještine.
Diplomirao je kulinarstvo i pecivo
Diplomirao sam kuvanje i pečenje.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?