Kuhinja française by Nicolas

Francuska gurmanska kuhinja fokusirana na tehniku i izuzetne proizvode
Prevedeno je automatski
Kuvar, Бордо
Pruža se u vašem domu

Bistronomski meni

$128 
3-taktni meni (predjelo, jelo, dezert) napravljen od svježih, sezonskih, kvalitetnih, prioritetnih organskih proizvoda.

Meni Epicurien

$192 
5-taktni meni (usta, ulaz, 2 jela, desert) zasnovan na vrhunskim, sezonskim, kvalitetnim svježim proizvodima, koji daju prednost organskim proizvodima.

Meni sa hranom

$262 
7-taktni meni (usta, 2 unosa, 2 jela, desert, sladak) zasnovan na izuzetnim, sezonskim, kvalitetnim svježim proizvodima, koji daju prednost organskim proizvodima.

Degustacija kavijara

$285 
Degustacija 5 kavijara iz Akvitanije u Francuskoj. Najmanje 6 ljudi.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Nicolas) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
25 godina iskustva
Normandija, radila sam u gastronomskim ustanovama i režirala kuhinje.
Privatni kuvar za poznate ličnosti
Moja gurmanska hrana se uživa u privatnim večerama i prazničnim koktelima.
Diplomirani državljanin
Imam državnu diplomu iz oblasti kuvanja i peciva. Član učenika Auguste Escoffier-a.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Ocenjeno je sa 5.0 od 5 zvezdica, na osnovu 1 utiska

Prosečna ocena će se pojaviti nakon 3 utiska.
Prikazano stavki: 0 od 0

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Бордо, Аркашон, Кап Ферре i Sent-Emïlʹýon. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$128 
Besplatno otkazivanje

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?

Kuhinja française by Nicolas

Francuska gurmanska kuhinja fokusirana na tehniku i izuzetne proizvode
Prevedeno je automatski
Kuvar, Бордо
Pruža se u vašem domu
$128 
Besplatno otkazivanje

Bistronomski meni

$128 
3-taktni meni (predjelo, jelo, dezert) napravljen od svježih, sezonskih, kvalitetnih, prioritetnih organskih proizvoda.

Meni Epicurien

$192 
5-taktni meni (usta, ulaz, 2 jela, desert) zasnovan na vrhunskim, sezonskim, kvalitetnim svježim proizvodima, koji daju prednost organskim proizvodima.

Meni sa hranom

$262 
7-taktni meni (usta, 2 unosa, 2 jela, desert, sladak) zasnovan na izuzetnim, sezonskim, kvalitetnim svježim proizvodima, koji daju prednost organskim proizvodima.

Degustacija kavijara

$285 
Degustacija 5 kavijara iz Akvitanije u Francuskoj. Najmanje 6 ljudi.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Nicolas) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
25 godina iskustva
Normandija, radila sam u gastronomskim ustanovama i režirala kuhinje.
Privatni kuvar za poznate ličnosti
Moja gurmanska hrana se uživa u privatnim večerama i prazničnim koktelima.
Diplomirani državljanin
Imam državnu diplomu iz oblasti kuvanja i peciva. Član učenika Auguste Escoffier-a.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Ocenjeno je sa 5.0 od 5 zvezdica, na osnovu 1 utiska

Prosečna ocena će se pojaviti nakon 3 utiska.
Prikazano stavki: 0 od 0

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Бордо, Аркашон, Кап Ферре i Sent-Emïlʹýon. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?