Raskošni suši marke Vong

Izrađujem suši i japansku kuhinju dostojnu događaja, od bifea do menija za degustaciju omakasea.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Лас Вегас
Pruža se u vašem domu

Stanica za suši uživo

$85 po gostu
Stanica za suši uživo sa predjelima, sašimijem, nigirijem i suši rolnicama.

Suši gozba

$125 po gostu
Stanica za suši uživo, uključujući sašimi (3 toro, tuna, losos, žuti rep), nigiri (3 toro, 3 tune, losos, žuti rep) i rolnice (8 zmajevih rolnica, crveni zmaj, losos-avokado i rolnica u duginim bojama)

Omakase sa 7 jela

$185 po gostu
Omakase sa modernim sašimijem, vrhunskim nigirijem, toplim jelima i dezertom.

Tanjir za suši

$188 po gostu
Uključuje 3 toro, tunu, losos, sašimi i nigiri i 8 zmajeva, crvenog zmaja, losos-avokado i rolnice u duginim bojama.

Cela tunjevina

$5.000 po gostu
Cijela plavoperajna tuna koja obično ima 80 do 100 funti sa više jela i hrani 50 do 80 gostiju.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Vongthanousinh) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
15 godina iskustva
Radila sam za velika hotelska kazina i lokalne japanske restorane.
Las Vegas Raiders, UFC i F1
Organizujem događaje i festivale visokog profila u gradu.
Obučeni kuvar
Ja sam obučeni kuvar specijalizovan za japansku kuhinju.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Лас Вегас. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Možete doći i kod mene: Las Vegas, Nevada, 89120, Сједињене Државе

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
Nije raspoloživo
Besplatno otkazivanje

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?

Raskošni suši marke Vong

Izrađujem suši i japansku kuhinju dostojnu događaja, od bifea do menija za degustaciju omakasea.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Лас Вегас
Pruža se u vašem domu
Nije raspoloživo
Besplatno otkazivanje

Stanica za suši uživo

$85 po gostu
Stanica za suši uživo sa predjelima, sašimijem, nigirijem i suši rolnicama.

Suši gozba

$125 po gostu
Stanica za suši uživo, uključujući sašimi (3 toro, tuna, losos, žuti rep), nigiri (3 toro, 3 tune, losos, žuti rep) i rolnice (8 zmajevih rolnica, crveni zmaj, losos-avokado i rolnica u duginim bojama)

Omakase sa 7 jela

$185 po gostu
Omakase sa modernim sašimijem, vrhunskim nigirijem, toplim jelima i dezertom.

Tanjir za suši

$188 po gostu
Uključuje 3 toro, tunu, losos, sašimi i nigiri i 8 zmajeva, crvenog zmaja, losos-avokado i rolnice u duginim bojama.

Cela tunjevina

$5.000 po gostu
Cijela plavoperajna tuna koja obično ima 80 do 100 funti sa više jela i hrani 50 do 80 gostiju.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Vongthanousinh) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
15 godina iskustva
Radila sam za velika hotelska kazina i lokalne japanske restorane.
Las Vegas Raiders, UFC i F1
Organizujem događaje i festivale visokog profila u gradu.
Obučeni kuvar
Ja sam obučeni kuvar specijalizovan za japansku kuhinju.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Лас Вегас. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Možete doći i kod mene: Las Vegas, Nevada, 89120, Сједињене Државе

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?