Kulinarski potpis Nikolasa

Nudim finu, kreativnu i izuzetnu kuhinju, obučenu od strane odličnih kuvara.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Париз
Pruža se u vašem domu

Meni na pijaci

$59 
Moderan meni sa sevičeom ili hrskavim patlidžanom na ulazu, punjenom živinom ili smeđim agnolotijem i kuvanom kruškom za dezert.

Usluga dostave

$59 
Izaberite doručak, branč ili večeru i uživajte u finim jelima dostavljenim direktno na Airbnb.

Senses Awakening Menu

$88 
Otkrijte prefinjeni meni sa gurmanskim predjelima, svježim barutom, biljnim bakalarom i sosom od šampanjca i crvenim voćem i pitom od vanile.

Meni za potpisivanje

$129 
Izuzetan meni sa prepoznatljivom foie gras ili profinjenim carpaccio, vanila lotte ili Saint-Pierre, punjena prepelica ili crvena voćna prsa i elegantan desert poput čokoladne smokve.

Batler

$327 
Vrhunska usluga s posebnim hotelskim majstorom, koja osigurava glatko i elegantno iskustvo za vas i vaše goste.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Thomas) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
Gastronomski doživljaj
Doživite sa Yannick Alléno, Le Squer au Georges V i Hôtel de Crillon.
Kreiranje Maison Carrare
Usavršio sam svoju umjetnost u prestižnim gastronomskim ustanovama.
Studirao u Ferrandi-Pariju
Diplomirao je na Ferrandi-Parisu, obučen od malih nogu za kuvanje.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Париз. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
Nije raspoloživo
Besplatno otkazivanje

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?

Kulinarski potpis Nikolasa

Nudim finu, kreativnu i izuzetnu kuhinju, obučenu od strane odličnih kuvara.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Париз
Pruža se u vašem domu
Nije raspoloživo
Besplatno otkazivanje

Meni na pijaci

$59 
Moderan meni sa sevičeom ili hrskavim patlidžanom na ulazu, punjenom živinom ili smeđim agnolotijem i kuvanom kruškom za dezert.

Usluga dostave

$59 
Izaberite doručak, branč ili večeru i uživajte u finim jelima dostavljenim direktno na Airbnb.

Senses Awakening Menu

$88 
Otkrijte prefinjeni meni sa gurmanskim predjelima, svježim barutom, biljnim bakalarom i sosom od šampanjca i crvenim voćem i pitom od vanile.

Meni za potpisivanje

$129 
Izuzetan meni sa prepoznatljivom foie gras ili profinjenim carpaccio, vanila lotte ili Saint-Pierre, punjena prepelica ili crvena voćna prsa i elegantan desert poput čokoladne smokve.

Batler

$327 
Vrhunska usluga s posebnim hotelskim majstorom, koja osigurava glatko i elegantno iskustvo za vas i vaše goste.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Thomas) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
Gastronomski doživljaj
Doživite sa Yannick Alléno, Le Squer au Georges V i Hôtel de Crillon.
Kreiranje Maison Carrare
Usavršio sam svoju umjetnost u prestižnim gastronomskim ustanovama.
Studirao u Ferrandi-Pariju
Diplomirao je na Ferrandi-Parisu, obučen od malih nogu za kuvanje.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Париз. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?