Preddie Cooks Private Dining by Chef Tash
Nudim ukusan i kreativno izrađen branč.
Prevedeno je automatski
Pružalac usluge keteringa, Bladensburg
Pruža se u smeštaju domaćina Natasha
Bife za brunch
$50 $50 po gostu
Minimum za rezervaciju je $1.250
Uživajte u ukusnom branču za više od 25 gostiju. Hrana će biti prikazana na žičanim policama sa aluminijumskim tiganjima za odlaganje.
Meni za proslavu
$75 $75 po gostu
Ova ponuda od 3 obroka ili švedskog stola je idealna za godišnjice ili rođendane.
Čas pravljenja sušija
$75 $75 po gostu
Naučite vještinu kotrljanja sušija uz ovu interaktivnu ponudu.
Svadbeni branč
$125 $125 po gostu
Minimum za rezervaciju je $1.875
Ovaj branč je idealan za najviše 20 gostiju sa opcijom švedskog stola ili posluživanja. Klijenti mogu da biraju između 7 stavki menija. Ova rezervacija uključuje plejlistu i meditaciju.
Večera za parove
$400 $400 po gostu
Uživajte u intimnom obroku od 4 slijeda sa dekorom i uređenjem stola.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Natasha) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
15 godina iskustva
Više od 15 godina rada u različitim okruženjima, od porodičnih obroka do luksuznih privatnih
Klijenti visokog ranga
Organizovao sam promotivnu zabavu za pukovnika i generalnog brigadira američkog ratnog vazduhoplovstva.
Koledžistički trening
Diplomirao sam menadžment u ugostiteljstvu i saradnik u kulinarskoj umjetnosti.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Ocenjeno je sa 5.0 od 5 zvezdica, na osnovu 1 utiska
Prikazano stavki: 0 od 0
Gde ćete ići
Bladensburg, Merilend, 20710, Сједињене Државе
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 21 godinu mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$75 Od $75 po gostu
Besplatno otkazivanje
Pružaoci usluge keteringa na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?






