Esh-Marie: ketering i planiranje događaja

Autor sam kuvara koji se fokusira na izradu sezonskih, kreativnih menija i uparivanja vina.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Вакавил
Pruža se u vašem domu

Fuzija čiste biljke

$180 $180 po gostu
Minimum za rezervaciju je $800
Ovaj meni prikladan za celijakije pruža divan kulinarski doživljaj, a istovremeno daje prednost sastojcima bez glutena kako bi se zadovoljile prehrambene potrebe. Ovo je večera u tri slijeda.

Dan igara!

$190 $190 po gostu
Minimum za rezervaciju je $800
Ovaj meni nudi ravnotežu među omiljenim klasičnim igrama sa kreativnim preokretom. Ovo je večera u tri slijeda.

Kuvarski izbor

$212 $212 po gostu
Minimum za rezervaciju je $900
Uživajte u romantičnom doživljaju večere, svako jelo je simfonija ukusa, koja vam omogućava da organizujete personalizovanu aferu koja prevazilazi obično. Ovo je večera u tri slijeda.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Kim) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
12 godina iskustva
Ja sam kuvar fokusiran na izradu ukusnih, kreativnih i sezonskih menija.
Istaknuti trenutak u karijeri
Ponosan sam što sam napisao kuvar The Wyne Down, fokusirajući se na sezonsku hranu i vina
Obrazovanje i obuka
Samostalno sam saznala više o kulinarskoj umjetnosti i kulturi vina.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Вакавил i Сакраменто. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$180 Od $180 po gostu
Minimum za rezervaciju je $800
Besplatno otkazivanje

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?

Esh-Marie: ketering i planiranje događaja

Autor sam kuvara koji se fokusira na izradu sezonskih, kreativnih menija i uparivanja vina.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Вакавил
Pruža se u vašem domu
$180 Od $180 po gostu
Minimum za rezervaciju je $800
Besplatno otkazivanje

Fuzija čiste biljke

$180 $180 po gostu
Minimum za rezervaciju je $800
Ovaj meni prikladan za celijakije pruža divan kulinarski doživljaj, a istovremeno daje prednost sastojcima bez glutena kako bi se zadovoljile prehrambene potrebe. Ovo je večera u tri slijeda.

Dan igara!

$190 $190 po gostu
Minimum za rezervaciju je $800
Ovaj meni nudi ravnotežu među omiljenim klasičnim igrama sa kreativnim preokretom. Ovo je večera u tri slijeda.

Kuvarski izbor

$212 $212 po gostu
Minimum za rezervaciju je $900
Uživajte u romantičnom doživljaju večere, svako jelo je simfonija ukusa, koja vam omogućava da organizujete personalizovanu aferu koja prevazilazi obično. Ovo je večera u tri slijeda.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Kim) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
12 godina iskustva
Ja sam kuvar fokusiran na izradu ukusnih, kreativnih i sezonskih menija.
Istaknuti trenutak u karijeri
Ponosan sam što sam napisao kuvar The Wyne Down, fokusirajući se na sezonsku hranu i vina
Obrazovanje i obuka
Samostalno sam saznala više o kulinarskoj umjetnosti i kulturi vina.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Вакавил i Сакраменто. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?