Meni za degustaciju koje organizuje Romain

Originalne kreacije koje će oduševiti klijente, kombinujući ravnotežu i strast.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Сен Реми
Pruža se u vašem domu

Bezvremenska gastronomija

$134 
Kreirajte meni sa više kurseva za uslugu profesionalnog kuvara.

Meni sa 4 slijeda

$146 
Ova opcija uključuje predjelo, predjelo, glavno jelo i desert. Na raspolaganju su i uparivanja vina. Sirevi su dostupni uz doplatu.

Časovi kuvanja

$164 
Naučite recept tokom časa kuvanja sa prijateljima ili porodicom.

Meni sa 6 jela

$210 
Svako jelo u ovoj ponudi ima za cilj da se gosti osjećaju kao da su u restoranu s Mišelinovim zvjezdicama, a da pritom ne idu tamo.

Usluga stanara

$676 
Ova opcija nudi podršku tokom nekoliko dana za pripremu doručka, ručkova i večera. Iskoristite svoj odmor na najbolji mogući način.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Chef Privé Romain.L) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
7 godina iskustva
Strastveni mladi kuvar, bivši poslastičar i doživljaj restorana sa Mišelinovom zvjezdicom
Uvaženi klijenti
Slastičar u gurmanskom restoranu u Eks an Provansu.
Kulinarski trening
Obučen u nekoliko kuća sa Mišelinovim zvjezdicama, na jugu Francuske, finalista trofeja za jaja
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Ocenjeno je sa 5.0 od 5 zvezdica, na osnovu 2 utiska

Prikazano stavki: 0 od 0

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Сен Реми i Арл. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 10 godina mogu da učestvuju, do najviše 100 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$134 
Besplatno otkazivanje

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?

Meni za degustaciju koje organizuje Romain

Originalne kreacije koje će oduševiti klijente, kombinujući ravnotežu i strast.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Сен Реми
Pruža se u vašem domu
$134 
Besplatno otkazivanje

Bezvremenska gastronomija

$134 
Kreirajte meni sa više kurseva za uslugu profesionalnog kuvara.

Meni sa 4 slijeda

$146 
Ova opcija uključuje predjelo, predjelo, glavno jelo i desert. Na raspolaganju su i uparivanja vina. Sirevi su dostupni uz doplatu.

Časovi kuvanja

$164 
Naučite recept tokom časa kuvanja sa prijateljima ili porodicom.

Meni sa 6 jela

$210 
Svako jelo u ovoj ponudi ima za cilj da se gosti osjećaju kao da su u restoranu s Mišelinovim zvjezdicama, a da pritom ne idu tamo.

Usluga stanara

$676 
Ova opcija nudi podršku tokom nekoliko dana za pripremu doručka, ručkova i večera. Iskoristite svoj odmor na najbolji mogući način.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Chef Privé Romain.L) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
7 godina iskustva
Strastveni mladi kuvar, bivši poslastičar i doživljaj restorana sa Mišelinovom zvjezdicom
Uvaženi klijenti
Slastičar u gurmanskom restoranu u Eks an Provansu.
Kulinarski trening
Obučen u nekoliko kuća sa Mišelinovim zvjezdicama, na jugu Francuske, finalista trofeja za jaja
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Ocenjeno je sa 5.0 od 5 zvezdica, na osnovu 2 utiska

Prikazano stavki: 0 od 0

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Сен Реми i Арл. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 10 godina mogu da učestvuju, do najviše 100 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?