
Usluge na Airbnb-u
Kuvari koje nudi Santa Cruz de Tenerife
Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.
Uživajte u užitku privatnog kuvara – Santa Cruz de Tenerife

Kuvar
Santa Cruz de Tenerife
Eros: Pobunjenik hrane
16 godina iskustva Stvorio sam brend koji je putovao širom Evrope, uključujući Francusku, Italiju i Luksemburg. Obučena sam u Madridu i Marselju sa kuvarima kao što su Albert Adrija, Oriol i Džejmi Oliver. Bila sam finalista na nekoliko turnira i prvenstava sa izborom španske kuhinje.

Kuvar
Moderni restoran Izakaja u društvu Marksa
8 godina iskustva Porijeklom sa Filipina, počeo sam da se bavim multimedijom prije nego što sam pronašao svoju strast: kuvanje. Obučavao sam se na Univerzitetu Liceum na Filipinima, fokusirajući se na azijske kuhinje. Svoje vještine sam usavršio tako što sam pripremio obroke s više jela u modernom izakaja okruženju.

Kuvar
Mediteranska privatna večera kuvara Roberta
30 godina iskustva stvaram globalne kulinarske trenutke za rođendane, odmarališta i porodična okupljanja. Kulinarsko putovanje sam započeo sa 18 godina i stekao praktično iskustvo u restoranima širom svijeta. Nudim intimnu večeru u kojoj gosti iz prve ruke svjedoče kulinarskom procesu.

Kuvar
Autor Moderna kuhinja, sa tradicionalnom dušom
20 godina iskustva počela sam da kuvam sa 17 godina u Italiji i naučila pravo značenje kuvara u Parizu. Obučavao sam se kroz praktično iskustvo u Italiji, Parizu i na Tenerifima. Radila sam širom Evrope, učeći tradiciju i inovacije u Italiji, Francuskoj i Španiji.

Kuvar
Ulična kuhinja na nivou ulice
20 godina iskustva sam napravio svoj kulinarski identitet radeći u kuhinjama sa Mišelinovim zvjezdicama sa renomiranim kuvarima. Školovao sam se kod kuvara kao što su Albert Adrija, Elkano i Džejmi Oliver. Radio sam u 1, 2 i 3 kuhinje sa Mišelinovim zvjezdicama sa poznatim kuvarima.
Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok
Lokalni stručnjaci
Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa
Ručno odabrano zbog kvaliteta
Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara
Istorijat izvrsnosti
Bar 2 godine rada u kulinarstvu