
Usluge na Airbnb-u
Kuvari koje nudi Sandy Springs
Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.
Uživajte u užitku privatnog kuvara – Sandy Springs

Kuvar
Sofisticirani smještaj, kuhinja koju je odabrao Šef Amanda
15 godina iskustva sarađivao sam sa priznatim kuvarima kao što su Roj Jamaguči i Danijel Bulud. Završila sam kulinarsku školu i obučavala se kod kuvara kao što su Elija Abumrad i Volfgang Puk. Pojavio sam se i na programu Food Network's Cooks vs. Cons i Supermarket Stakeout.

Kuvar
Klasična i utješna američka hrana u Sidneju
17 godina iskustva Radio sam za različite otmjene grupe hrane u području Metro Atlante. Imam sertifikat kompanije Servsafe i sve svoje prakse kuvanja usklađujem sa standardima bezbjednosti hrane. Osvojio sam Zlatnu lopaticu 2024 za izuzetne kulinarske vještine.

Kuvar
Kejsi: daske za sir i suhomesnate proizvode
11 godina iskustva Radio sam širom zemlje u restoranima i kao privatni kuvar. Studirala sam na Univerzitetu Kordon Bleu u Londonu i diplomirala antropologiju hrane. Pomogao sam ljudima da ponovo stvore izgubljene porodične recepte u mojoj emisiji Recept Lost and Found.

Kuvar
Privatni restorani koje organizuje kuvar Bella
15 godina iskustva posvećen sam čistoći, ukusu i predivnoj prezentaciji. Imam praktično iskustvo u privatnim događajima, vjenčanjima i pripremama obroka. Svakodnevno kuvanje je nešto što obožavam.

Kuvar
Eklektični globalni ukusi Sema
16 godina iskustva posvetila sam svom životu kreiranju nezaboravnih gastronomskih doživljaja koji spajaju ljude. Diplomirao sam kulinarske umjetnosti na Univerzitetu Džonson i Vels. Gostovala sam na Food Network-u, pokazujući svoje kulinarske vještine i kreativnost.

Kuvar
Odvažan, ukusan, nezaboravan restoran Desi
7 godina iskustva Ja sam privatni kuvar koji nudi ugostiteljske usluge porodicama, preduzećima i organizacijama. Stekao sam praktično iskustvo u raznim restoranima i salonima. Dobio sam nagradu za najbolji biznis u Južnom Fultonu 2024. godine i predstavljen sam u časopisima.
Sve usluge kuvara

Debra: biljna i sirova hrana
23 godine iskustva Ja sam holistički zdravstveni trener, iscjelitelj reikija i kuvar na biljnoj bazi. Diplomirao sam u zdravstvenom i velnes centru The Living Foods Institute. Osvojio sam nagradu Best of Raw Awards za svoje Hot Love Chocolate tartufe.

Usluge pripreme obroka
8 godina iskustva bavim se velikim količinama, vrhunskim restoranima i ležernim okruženjima. Diplomirao sam nauku na Mercy Collegeu. Kreirala sam sopstveni brend hrane, spajajući svoje porijeklo sa strašću i kreativnošću.

Jelovnici za afro-fuziju Đina
20 godina iskustva preselio sam se iz Nigerije u Atlantu kako bih stvorio afro-fuzijsku kuhinju na zapadnjački način. Unaprijedila sam svoju tehniku na Leiths School of Food and Wine u Londonu. Moj pristup je posvećen kuvanju nezaboravnih večera i topline za vaš sto.

Fuzijska kuhinja sa Stefonom
20 godina iskustva Donosim porodičnu toplinu i finu preciznost objedovanja u svoju kuhinju. Obučavao sam se u Međunarodnom kulinarskom centru Francuske/Njujorka. Učila sam od poznatih kuvara Bobija Flaja i Žaka Pepina.

Manifestacija Mančiza s ljubavlju
5 godina iskustva sam kreirao obroke za uticajne klijente kao što su Pinki Kol, Summer Walker, Jayda Cheaves i još mnogo toga. Osnovao sam brend privatnog kuvara i izgradio pouzdanu klijentelu, tako da bilo da ste ovdje da se odmorite, istražite ili jednostavno uživate u domaćem obroku ispunjenom radošću, znajte da ste u prostoru u kojem ste duboko dobrodošli. Moj cilj je da vam pomognem da se osjećate kao kod kuće, da napunite stomak i duh toplinom i da vas podsjetim da je naša hrana napravljena s ljubavlju i da može biti oblik iscjeljivanja. Da li ste spremni da uživate u ovom doživljaju?

Ukusni globalni ukusi Desiree
8 godina iskustva kreiram ukusna jela sa raznovrsnim globalnim ukusima. Naučila sam da kuvam kod kuće sa porodicom i izoštrila svoje vještine kao vojni kuvar. Moj asortiman obuhvata italijansku, ostrvsku, francusku i azijsku kuhinju, sa specijalitetom od peciva.

Andrea: indijska fuzija
15 godina iskustva u seoskim klubovima, sportskim barovima, privatnim kuhinjama i još mnogo toga. Pohađala je Le Cordon Bleu i dobila diplomu iz nauke o kulinarskoj umjetnosti. Savladala je prepoznatljiva jela iz različitih kultura dok je bila na Floridi.

Međunarodna kuhinja: Ket
20 godina iskustva stvara ukusna jela sa mješavinom haitijskih i francuskih ukusa. Studirala je kulinarstvo u Le Kordon Bleu i učila od žena sa Haitija u svojoj porodici. Njeno vaspitanje i formalna obuka je informišu o njenoj ljubavi i disciplini prema kuvanju i pečenju.

Globalni ukusi kuvara Fadija
12 godina iskustva u mom poslovanju koje pokreće kuvar, Habibis, pravim obroke i događaje za klijente u Atlanti. Diplomirala sam ugostiteljsku školu u Libanu i kulinarsku školu u Švajcarskoj. Kreirao sam zdrave jelovnike fokusirane na performanse za profesionalne bejzbol igrače.
Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok
Lokalni stručnjaci
Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa
Ručno odabrano zbog kvaliteta
Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara
Istorijat izvrsnosti
Bar 2 godine rada u kulinarstvu