
Usluge na Airbnb-u
Kuvari koje nudi Charleston
Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.
Uživajte u užitku privatnog kuvara – Charleston

Kuvar
Čajanke i posluživanje hrane
28 godina iskustva Moj suprug i ja posjedujemo i upravljamo 26 Divine, koji zadovoljava događaje velike i male. Diplomirao sam na Univerzitetu Džonson i Vels i na Kulturnom institutu Skotsdejl Iznenadila sam svoje kulinarske vještine u restoranima The Sanctuary i The Charleston Place.

Kuvar
Ugodna jela Redžija
10 godina iskustva započeo sam svoje kulinarsko putovanje sa 14 godina, sa iskustvom od roštilja u dvorištu do finih restorana. Obučavao sam se za vrhunske kuvare i vodio posao od polja do stola više od 4 godine. Kuvala sam za Dejva Čapela, Krisa Roka i Siona Vilijamsa.

Kuvar
Luksuzni privatni gastronomski doživljaj u Čarlstonu
23 godine iskustva radio sam kao pomoćni kuvar, izvršni kuvar i glavni kuvar u različitim okruženjima. Diplomirao sam kulinarstvo na Klinarskom institutu Čarlstona u Južnoj Karolini. Moje jelo od škampa i griz bilo je na listi 100 najboljih restorana koje smo pojeli u Čikago Tribune.

Kuvar
Devin: savremeni bistro
Zdravo, ja sam Kim i vaš sam konsijerž iz organizacije Food Fire + Noževi. Moći ću da vam pomognem da podesite rezervaciju i povežem vas sa kuvarom Devinom nakon što rezervišete! Slobodno me pitajte sve što vas zanima! Kuvar Devin je upravljao nekim od najboljih kuhinja u oblasti Čarlston/Samervil. Ušla je u prvih 5 na turneji Heritage Fire Tour, državnom takmičenju u kuvanju vatre uživo. Ona je saradnik primijenjenih nauka (AAS) u oblasti kulinarskih umjetnosti u Auguste Escoffier School of Culinary Arts.

Kuvar
Večera u Kejti
16 godina iskustva radi na svakom položaju u profesionalnoj kuhinji, uključujući poslastičara. Pohađala je Kulinarski institut u Skotsdejlu i dobila diplomu saradnika za kulinarske umjetnosti. Kuvala je i na festivalu hrane i vina u Aspenu i kući Džejmsa Brada.

Kuvar
Večera po mjeri koju je pripremio kuvar Džon DiLeo
30 godina iskustva Imam obuku klasičnog francuskog jezika i duboku povezanost sa mojim italijanskim nasljeđem. Studirala sam na Američkom Kulinarskom institutu i školovala se kod kuvara Kristijana Deluvjera. Otvorio sam restorane i hotele u Njujorku, Nantuketu, Ki Vestu i Moskvi.
Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok
Lokalni stručnjaci
Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa
Ručno odabrano zbog kvaliteta
Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara
Istorijat izvrsnosti
Bar 2 godine rada u kulinarstvu