Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Pinecrest

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Sve usluge kuvara

Međunarodno gastronomsko putovanje Andresa

Kreiram jelovnike sa svježim, zdravim sastojcima, spajam tradiciju i globalnu inspiraciju.

Kristijan: Signature dining

Prefinjeni privatni doživljaji objedovanja koji spajaju preciznost, kreativnost i toplinu. Elegantni obroci sa više delova, donosim izvrsnost na nivou restorana i iskreno gostoprimstvo u vaš dom.

Uzvišeni fini restorani u Faridu

Volim da kuvam sa dušom, ljubavlju, strašću i poštovanjem. Radio sam sa Roko DiSpiritom iz Union Pacifica, vrhunskog njujorškog restorana sa 3 Michelinove zvezdice i kuvarom Semom Hejzenom koji je otvorio Rue 57.

Luksuzni suši Tomas

Donosim vrhunske suši večere sa nezaboravnim nastupom uživo na Airbnb-u.

Živopisna fuziona jela koja priprema Nataša

Završila sam kulinarstvo i radila sa kuvarskim timom kuvajtske kraljevske porodice.

Gurmanska soul i karipska hrana - Tommi Nikhail

PRAZNIČNA PONUDA ✨ Ostvarite POPUST od 100 USD na BILO KOJU rezervaciju pomoću koda MIAMIHOLIDAY25

Vrhunski italijanski i mediteranski francuski restorani kod kuće

Vlasnik sam kompanije Epicureans Of Florida, privatnog kuvara i ugostiteljstva.

The Hot Box 305 Experience by Chef Rae

Američka, karipska fuzija, globalna kuhinja, strastveni ukusi i maštovita prezentacija.

Gurmanski doručak

U svaki obrok koji spremim utkane su veštine koje sam savladao u vrhunskim restoranima.

Prilagođena udobna kuhinja koju nudi Maoz

Mnoštvo opcija obroka osmišljenih za večeru na putovanju ukusa.

Ukusne kreacije šefa kuhinje Džeja

Kuvala sam za poznate ličnosti i radila u restoranima Flemings i Benihana. Finalista takmičenja „Chef Karla's Favorite.Chef“. Obuka na Umetničkom institutu u Fort Loderdejlu.

Soflosushi Omakase

Jedinstveni japanski ili fuzijski omakase doživljaj.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu