Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Mount Pleasant

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Uživajte u užitku privatnog kuvara – Mount Pleasant

Kuvar

Ugodna jela Redžija

10 godina iskustva započeo sam svoje kulinarsko putovanje sa 14 godina, sa iskustvom od roštilja u dvorištu do finih restorana. Obučavao sam se za vrhunske kuvare i vodio posao od polja do stola više od 4 godine. Kuvala sam za Dejva Čapela, Krisa Roka i Siona Vilijamsa.

Kuvar

Večera po mjeri koju je pripremio kuvar Džon DiLeo

30 godina iskustva Imam obuku klasičnog francuskog jezika i duboku povezanost sa mojim italijanskim nasljeđem. Studirala sam na Američkom Kulinarskom institutu i školovala se kod kuvara Kristijana Deluvjera. Otvorio sam restorane i hotele u Njujorku, Nantuketu, Ki Vestu i Moskvi.

Kuvar

Čajanke i posluživanje hrane

28 godina iskustva Moj suprug i ja posjedujemo i upravljamo 26 Divine, koji zadovoljava događaje velike i male. Diplomirao sam na Univerzitetu Džonson i Vels i na Kulturnom institutu Skotsdejl Iznenadila sam svoje kulinarske vještine u restoranima The Sanctuary i The Charleston Place.

Kuvar

Luksuzni privatni gastronomski doživljaj u Čarlstonu

23 godine iskustva radio sam kao pomoćni kuvar, izvršni kuvar i glavni kuvar u različitim okruženjima. Diplomirao sam kulinarstvo na Klinarskom institutu Čarlstona u Južnoj Karolini. Moje jelo od škampa i griz bilo je na listi 100 najboljih restorana koje smo pojeli u Čikago Tribune.

Kuvar

Ukusni gastronomski doživljaji kuvara Darela

13 godina iskustva radio sam kao kuvar, menadžer hrane i pića i ugostitelj. Pohađao sam Univerzitet Džonson i Vels i učio od tri vlasnika kuvara. Supruga i ja smo pet godina vodili organizaciju koja je hranila više od 500 porodica u nevolji.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu