Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Metro Vancouver A

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Uživajte u užitku privatnog kuvara – Metro Vancouver A

Kuvar

Sezonska italijanska kuhinja Marijane

18 godina iskustva Odrastajući u blizini mora, naučila sam da volim ukus svježih, održivih sastojaka. Naučila sam da kuvam od majke, kuvarice, posmatrajući njenu preciznost i poštovanje prema ukusu. Svježa tjestenina i hljeb su moje strasti i fokusiram se na organska i biljna jela.

Kuvar

Personalizovana večera koju organizuje Meriam

20 godina iskustva specijalizovan sam za prehrambene potrebe, nudeći vegetarijanske, veganske, bez glutena i halal opcije. Obučen sam u Vankuveru. Takođe imam sertifikat Crvene foke. Kuvao sam u Glowbal Group, Four Seasons Hotel, River Rock Casino i Fairmont Hotel.

Kuvar

Rajanska kuhinja uz obalu

25 godina iskustva specijalizovan sam za organizovanje najboljih kulinarskih doživljaja Britanske Kolumbije. Imam diplomu kulinarstva iz kulinarske škole Debrulle. Kreiram doživljaje za kraljevske i istaknute klijente širom Britanske Kolumbije.

Kuvar

Uživajte u kuvaru u susjedstvu

Kuvar

Lovena: ekološki prihvatljive gozbe od farme do stola

15 godina iskustva vodim tri uspješne lokacije kafića Indigo Age Café, podučavajući vegetarijansko i zdravo kuvanje. Studirala sam na Institutu za pravu sirovu hranu i Living Light Institute. Predstavljen sam u časopisima „Plant Based Foodie Vancouver and Impact Magazine”.

Kuvar

Soulful fusion by Jamila

9 godina iskustva Poreklom sa Barbadosa, radio sam širom Majamija, Vankuvera i udaljenih kuća u Britanskoj Kolumbiji. Radila sam u luksuznim odmaralištima kao što su The Sandy Lane Hotel i Almond Beach Hotel. Radila sam kao kuvar na jahtama i u hotelima kao što je Fontenblo u Majamiju.

Sve usluge kuvara

Oren: mediteranska i japanska fuzijska kuhinja

20 godina iskustva Imam duboko znanje o raznovrsnim kuhinjama, izuzetnim ukusima i preciznoj prezentaciji. Savladala sam klasične francuske tehnike i podigla svoje kulinarske vještine. Iskoristio sam svoje vještine u vrhunskim kuhinjama kako bih postigao više kulinarske standarde.

Savremeni i indijski ukusi Tushara

10 godina iskustva Stvaram savremenu i indijsku kuhinju sa strašću i posvećenošću. Studirala sam kulinarski menadžment na Nijagarinom koledžu, obučavala sam se kod dobro upućenih kuvara. Radio sam u poznatim restoranima kao što su Hoksvort i botaničar.

Amanda: sezonski kulinarski doživljaji

8 godina iskustva uronila sam u kuhinje širom svijeta, istražujući različite kuhinje i stilove. Radio sam pod nekoliko vrlo talentovanih kuvara u više kuhinja i okruženja. Obučavao sam se kod nekoliko visoko talentovanih kuvara u više kuhinja i okruženja.

Oren: moderna toskanska fuzija

15 godina iskustva specijalizovan sam za modernu mediteransku kuhinju prožet japanskim ukusima. Naoštrila sam svoje vještine u prestižnoj kulinarskoj školi. Obučavao sam se u restoranima sa Mišelinovim zvjezdicama u Parizu, Japanu, Italiji i Danskoj.

Lokalna kuhinja: Tushar

15 godina iskustva Imam veliku strast prema kuvanju i dugogodišnje iskustvo u finim restoranima. Studirala sam na Nijagarinom koledžu, jednoj od najboljih kulinarskih škola u Kanadi. Radio sam u botaničaru i Hoksvortu, dva najpoznatija restorana u Kanadi.

Živahna, hranjiva kuhinja Džordži

9 godina iskustva donosim kreativnost, boju i ravnotežu na sto. Ja sam profesionalno obučeni holistički nutricionista i samouki kuvar. Radio sam kao privatni kuvar na jedrilicama na GVI i Francuskoj.

Senegalska i francuska fuzijska kuhinja po Ansu

25 godina iskustva pripremam tradicionalna senegalska jela sa modernim štihom. Obučena sam za kuvanje i usluge u hotelu i turističkoj školi u Dakaru. Pripremila sam svečanu večeru kako bih proslavila nezavisnost Senegala u Vankuveru.

Podignite vrhunsku francusku kuhinju uz Clément

15 godina iskustva Radio sam u 8 restorana, uključujući 2 sa Mišelinovim zvjezdicama. Obučena sam za kulinarsku školu u Parizu. Radila sam u 2 restorana sa Mišelinovom zvjezdicom, usavršavajući svoje vještine u prefinjenoj francuskoj kuhinji.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu