Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Kennesaw

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Sve usluge kuvara

Bez stresa, bez nereda, domaća hrana za vašim stolom

Koristim lokalne sastojke da pripremim personalizovani obrok za svaku priliku. Bilo da je u pitanju slatko, slano ili kombinacija ta dva, moji obroci će oduševiti sve vaše goste. Najbolje od svega je što ja pospremam!

MJ: južnjačka hrana za dušu

Ja sam strastveni kuvar koji priprema vrhunske južnjačke klasike s ljubavlju i ukusom.

Uživajte u kulinarskom doživljaju koji nudi Eight27 već danas

U svako jelo unosimo strast kako bismo našim gostima pružili nezaboravno kulinarsko iskustvo.

Global Tapas Party & Charcuterie

Stručno izrađeni globalni zalogaji - bujni ukusi, besprekoran protok i nezaboravna energija.

Gozba morskih plodova

Dozvolite nam da vas razmazimo dok ste na odmoru

Meni inspirisan azijskom kuhinjom

Uživajte u ukusima Azije

Anđeoski tanjiri kuvarice Ešli Ejndžel

Kuvarica Ešli Anhel je kulinarska vizionarka, koja voli hranu za dušu, specijalizovana je za kreiranje nezaboravnih privatnih doživljaja objedovanja putem svoje kompanije za ketering.

Hrana za dušu koju je Dijana napravila s ljubavlju

Ja sam nagrađivani kuvar koji stvara nezaboravne restorane koristeći svježe, lokalne sastojke.

Luksuzni Shef doživljaj – nijesu potrebne rezervacije

Slane i slatke kolače, ukrašavanje torti, branč, roštilj na otvorenom plamenu.

Graciela: odvažni latinoamerički ukusi

Spojim tradicionalna latinoamerička jela s kreativnim detaljima za nezaboravne večere.

Pedro: španski ukus, tapasi i paelja

Moja kuhinja je ukorijenjena u tradicionalnoj španskoj kuhinji spojenoj sa modernim tehnikama.

Ukusni globalni ukusi Desiree

Kreiram jela inspirisana italijanskom, ostrvskom, mediteranskom, francuskom i azijskom kuhinjom.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu