Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Homestead

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Sve usluge kuvara

Gurmanski doručak

U svaki obrok koji spremim utkane su veštine koje sam savladao u vrhunskim restoranima.

Ukusne kreacije šefa kuhinje Džeja

Kuvala sam za poznate ličnosti i radila u restoranima Flemings i Benihana. Finalista takmičenja „Chef Karla's Favorite.Chef“. Obuka na Umetničkom institutu u Fort Loderdejlu.

Soflosushi Omakase

Jedinstveni japanski ili fuzijski omakase doživljaj.

Dođite, dozvolite mi da vas nahranim

Posluživanje duše sa stranom drskosti: gdje se hrana za utjehu susreće s kreativnošću i svaki zalogaj priča priču.

Kulinarske delikatese na nivou Michelinove zvezde koje priprema Kolin

Imam 10 godina iskustva kao kuvar u vilama u Majamiju i završio sam obuku na Kulinarskom institutu u San Dijegu.

Odvažne tjestenine i mediteranska jela Hulija

Vodim kompaniju za ketering i kuvala sam za Luisa Fonsija i Latinsku nagradu Gremi.

Profesionalno iskustvo sa profesionalnim kuvarom Adrijanom

Pažljivo odabran fini meni u Majamiju sa lokalnim proizvodima i sastojcima.

Pravi italijanski ukusi kuvarice Lusije Marinelli

Obučavao sam se pod istaknutim kuvarima u Milanu i specijalizovao se za kreiranje autentičnih italijanskih jela.

Kuvar za lov i kuvanje

Osmesi i kvalitet

Lior: druženja uz branč i poslastičarnice

Privatni poslastičar sa klasičnom obukom i klijentelom influensera.

Profinjena privatna večera koju je osmislio Gourmet Hustle

Pružam usluge vrhunskog privatnog kuvara za proslave, večere i višednevne boravke. Ja se brinem o svemu kako bi vaš boravak bio bezbrižan, prijatan i kako biste bili potpuno spokojni.

Ketering – tapas i paelja

Ja sam kuvar iz Barselone koji nudi autentičnu špansku kuhinju. Pripremam paelju i tapas na licu mesta za privatne događaje, proslave i nezaboravna kulinarska iskustva.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu