Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Costa del Sol Occidental

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Uživajte u užitku privatnog kuvara – Costa del Sol Occidental

Kuvar

Nikkei fusion i globalni ukusi Ketrin

12 godina iskustva koje sam kuvao na tri kontinenta, spajajući Nikkei, latino i azijsku kuhinju. Ja sam samouki kuvar koji je trenirao sa kuvarima francuske, tajlandske i arapske kuhinje. Specijalizovana sam za Nikkei kuhinju, stvarajući bogatu fuziju ukusa i preciznosti.

Kuvar

Moderna japansko--evropska fuzija Mišel

12 godina iskustva Studirala sam ugostiteljstvo u Londonu i radila u vrhunskim restoranima kao što je The Ivy. Obučena sam za suši i mnogo sam naučila o japanskoj i evropskoj kuhinji. Radila sam u ovom restoranu sa Mišelinovom zvjezdicom i usavršila svoje veštine kuvanja fuzije.

Kuvar

Fuengirola

Marijanska paelja i tapasi

8 godina iskustva Radio sam u raznim restoranima i luksuznim hotelima u Španiji i Italiji. Obučen sam za kuvara na Hofmanovoj školi za ugostiteljstvo u Barseloni. Kuvala sam za mandarinsku orijentalnu Barselonu, katarsku kraljevsku porodicu i Šanel.

Kuvar

Emanuel: mediteranska jela s više jela

3 godine iskustva Ja sam kuvar koji radi u kuhinjama širom Španije, Italije i Ujedinjenog Kraljevstva. Magistrirao sam u upravljanju kuhinjom i ugostiteljstvom. Pored obuke u restoranu, konsultujem se i sa restoranima i podučavam kulinarske kurseve.

Kuvar

Privatni kuvari za vile u Marbelji

10 godina iskustva stvorila sam kuvare Marbela kako bih ponudila autentičan ukus i kulinarske predstave uživo u vašem domu. Obučavao sam se za ugostiteljstvo i radio sam u luksuznim hotelima i restoranima širom svijeta. Osnovala sam PaellAT Marbella i Marbella Chefs nakon globalnog doživljaja u luksuznom restoranu.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu