Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Coral Gables

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Sve usluge kuvara

Međunarodno gastronomsko putovanje Andresa

Kreiram jelovnike sa svježim, zdravim sastojcima, spajam tradiciju i globalnu inspiraciju.

Kulinarski festival kuvara Elene stiže u grad

Rođen u Venecueli, vodio sam vrhunski bruklinški restoran i radio na MasterChef Latino.

Luksuzni suši Tomas

Donosim vrhunske suši večere sa nezaboravnim nastupom uživo na Airbnb-u.

Gurmanska soul i karipska hrana - Tommi Nikhail

Uz bonus vještine pečenja i hibačija, isporučujem izuzetnu hranu u više kuhinja.

Vrhunski restorani kod kuće sa privatnim kuvarom Vinsentom

Kuvar Vinsent Katala donosi zanatstvo koje je obučeno za Mišelin u vašu kuhinju: kurseve po mjeri, svježi na pijaci, a la minut. Moderna francusko-italijanska elegancija, besprekorno čišćenje - miran luksuz je ličan.

Vrhunski italijanski i mediteranski francuski restorani kod kuće

Vlasnik sam kompanije Epicureans Of Florida, privatnog kuvara i ugostiteljstva.

Gurmanski doručak

U svaki obrok koji spremim utkane su veštine koje sam savladao u vrhunskim restoranima.

Prilagođena udobna kuhinja koju nudi Maoz

Mnoštvo opcija obroka osmišljenih za večeru na putovanju ukusa.

Ukusne kreacije šefa kuhinje Džeja

Kuvala sam za poznate ličnosti i radila u restoranima Flemings i Benihana. Finalista takmičenja „Chef Karla's Favorite.Chef“. Obuka na Umetničkom institutu u Fort Loderdejlu.

Soflosushi Omakase

Jedinstveni japanski ili fuzijski omakase doživljaj.

Dođite, dozvolite mi da vas nahranim

Posluživanje duše sa stranom drskosti: gdje se hrana za utjehu susreće s kreativnošću i svaki zalogaj priča priču.

Profesionalno iskustvo sa profesionalnim kuvarom Adrijanom

Pažljivo odabran fini meni u Majamiju sa lokalnim proizvodima i sastojcima.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu