Kako da istaknete svoju stručnost
Gosti cene kad im domaćin ponudi nove perspektive i pomogne da nauče nešto novo. Navedite svoje obrazovanje, iskustvo i znanje da bi doživljaj bio poseban.
Deljenje uživo
Povezivanje sa gostima gradi poverenje i doprinosi da bolje razumeju šta vi unosite u doživljaj.
- Istaknite se. U interakciji s gostima navedite detalje koji dočaravaju vašu stručnost.
- Koristite pripovedanje. Planirajte aktivnosti koje ističu vaše obrazovanje i iskustvo i stvaraju autentične trenutke uživanja sa gostima.
Debora, koja organizuje časove spremanja hrane u svom domu u Rimu, izlaže svoje somelijerske i kuvarske sertifikate da bi podstakla goste da pitaju šta ih zanima. Na zidu ima i uramljenu fotografiju svoje bake, koja je prenosila porodičnu tradiciju. „Mi delimo njene priče i recepte“, kaže ona. „Utisci se ne odnose samo na hranu, već i na to kako je naša interakcija sa grupom bila fantastična.“
Deljenje u aplikaciji
Odeljak sa domaćinovim istaknutim trenucima na stranici ponude olakšava vam da izgradite kredibilitet da biste preneli kvalitet doživljaja koji nudite. Dodajte još detalja da biste se dodatno istakli i ažurirajte ih kad god steknete nova priznanja.
- Napišite uvodnu reč. Ona se prikazuje kao naziv i ukazuje na to kako nudite novu perspektivu.
- Navedite svoju stručnost. Vaše kvalifikacije, uključujući diplome i sertifikate, pružaju pregled vaših veština.
- Podelite svoja priznanja. Priznanja, nagrade i zapažena pojavljivanja u medijima doprinose jačanju utiska stručnosti.
Na primer, Džib, koja organizuje čas spremanja hrane u Bangkoku, piše da je nekad pisala kolumne o hrani. Tereza, koja organizuje čas degustacije vina u Lisabonu, piše da je somelijer i sertifikovani edukator o portu. A Tomaso, koji organizuje umetnički pešački obilazak u Rimu, piše da je multidisciplinarni umetnik koji je izlagao u kultnim prostorima kao što je Fondazione Pastificio Cerere.
Svi domaćini, sve fotografije i svi detalji ponude moraju da ispunjavaju standarde i uslove za doživljaje na Airbnb-u.
Informacije u ovom članku su se možda promenile od objavljivanja.