
Usluge na Airbnb-u
Kuvari koje nudi Plainview
Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.
Uživajte u užitku privatnog kuvara – Plainview

Kuvar
Nešvil
Stjuartov roštilj u teksaškom stilu
16 godina iskustva Donosim decenije tradicije, izrade i odvažnih ukusa na svaki tanjir. Diplomirao sam na Državnom univerzitetu u Tenesiju. Skriveni dragulji Nešvila i druge prodavnice pokrili su moje gastronomske kreacije.

Kuvar
Zdravstveno osviješteni fini restorani Meri Luu
5 godina iskustva Ja sam privatni kuvar, programer recepata i somelijer specijalizovan za zdravstveno osviještenu hranu. Pohađao sam kulinarsku školu u Njujorku i obučavao se za Masa Takajama ad Dejvida Bulija. Radio sam u restoranima sa Mišelinovom zvjezdicom u Njujorku.

Kuvar
Louisville
Tami: derbi bourbon branč
Volim da kuvam i zabavljam se! Kao vlasnik jednog od najpopularnijih AirBNB lokacija u Luivilu, Captain's Cabin Bed & Breakfast, svakom gostu pružam gurmanski doručak i otmjeno iskustvo. 2018. godine sam objavio svoj prvi kuvar, Omiljeni recepti Kapetanove brvnare. Čim je AirBNB pokrenuo AirBNB doživljaje, počeo sam da nudim časove kuvanja sa burbonom i časove izrade sapuna i Sudzy Fun koji su se pokazali veoma popularni i među posjetiocima i mještanima. Ovo su bili najpopularniji doživljaji u regionu. Derbi branč je sezonski favorit.

Kuvar
Zacki: globalni ukusi i južnjačka udobnost
37 godina iskustva imam iskustva kao kuvar u restoranu, ličnog kuvara, ugostitelja i stilista hrane. Studirala sam na Epicurean Cooking School i Ma Cuisine Cooking School with Jonathan Waxman. Osnovala sam Zakijeve kulinarske kreacije i vodila restoran sa ocjenom Zagat.

Kuvar
Odenton
Kenetova karipska fuzija
17 godina iskustva poznat sam kao bradati kuvar i moja strast i harizma proizilaze iz moje hrane. Studirala sam kulinarstvo na Umjetničkom institutu Vašingtona i kuvala u vrhunskim restoranima. Bio sam lični kuvar na prvoj predsedničkoj inauguraciji Baraka Obame.

Kuvar
Chesapeake
Divine dining by Dessy
8 godina iskustva vodim sopstveni biznis, Ohso Royal Cuisines, gdje se fokusiram na pružanje luksuznih restorana. Studirala sam operativni menadžment na Auguste Escoffier School of Culinary Arts. Služio sam VIP klijente i bio sam takmičar na takmičenju omiljenog kuvara kuvara Karle.
Sve usluge kuvara

Šon: profinjena italijanska i mediteranska večera
16 godina iskustva Ja sam kuvar koji je radio u menadžmentu u restoranima i privatnim klubovima uz obalu. Obučavao sam se u vrhunskim restoranima i privatnim klubovima, gdje sam ovladao italijanskom kuhinjom. Uspio sam da pretvorim svoju strast prema hrani u karijeri kulinarskog menadžmenta.

Francuska i italijanska kuhinja kuvara Lorenca
15 godina iskustva Kao privatni kuvar, kuvao sam za poznate ličnosti i goste koji nisu slavni širom svijeta. Studirala sam na svjetski priznatoj školi kulinarskih umjetnosti u Parizu. Unajmili su me da kuvam za zvjezdanog sportistu prije njegovog NBA drafta.

Obrok u 3 slijeda koje je napravila Janeisha
8 godina iskustva sam se takmičio na vrhunskim festivalima hrane i pokrenuo svijeće za kulinarske mirise. Ja sam iskusan privatni kuvar koji je radio na jutarnjem šou Riki Smajli. Takmičio sam se u emisiji Food Network Canada, pokazujući svoje kulinarske vještine na nacionalnoj pozornici.

Soli: rafinirani južnjački obroci
Zdravo, ja sam Kim i ja sam vaš konsijerž. Moći ću da vam pomognem da ugovorite rezervaciju i povežem vas sa kuvarom Bajronom nakon što rezervišete! Slobodno me pitajte sve što vas zanima! Kuvar Soli ima kreativne i odabrane jelovnike koje možete da izvršite sa finesom. Uvrnuta i vrhunska hrana za utjehu. Neka dođe i pomogne vam da se još malo opustite. Vaši gosti će doživjeti nezaboravno iskustvo. Kuvanje sa strašću i bakljama kako bi svaki put bilo jedinstveno iskustvo. Diplomirala je kulinarski institut u Virdžiniji 2011. godine i diplomirala je kulinarstvo i nauku.

Huanov obrok na nivou Mišelina
20 godina iskustva Sa obukom od Buenos Ajresa do Francuske, unosim kreativnost i globalni dodir hrani. Obučavala sam se u kompaniji Le Cordon Bleu i usavršavala svoje vještine u francuskoj gastronomiji. Proveo sam 20 godina u vlasništvu vrhunskih argentinskih usluga za događaje.

Visoka kuhinja i kolumbijska fuzija Hozea Luisa
10 godina iskustva nastojim da ispričam priče kroz ukuse i precizan pristup koji je ukorijenjen u umjetnosti. Svoje vještine sam usavršio na Kulinarskom institutu u Barseloni. Učio sam od poznatog kuvara koji je osvojio 21. sezonu vrhunskog kuvara.
Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok
Lokalni stručnjaci
Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa
Ručno odabrano zbog kvaliteta
Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara
Istorijat izvrsnosti
Bar 2 godine rada u kulinarstvu