
Usluge na Airbnb-u
Kuvari koje nudi Park City
Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.
Uživajte u užitku privatnog kuvara – Park City

Kuvar
Hrana za utjehu s francuskim uticajima Šarlota
Odrasla sam tako što sam voljela da budem u kuhinji naše zabačene kuće u Francuskoj, učeći od svojih dedova i roditelja koji bi svakodnevno kuvali za nas. Kada sam se iselila iz porodične kuće, dobra kuhinja mi je definitivno bila veliki kriterijum da nastavim da kuvam i pečem po potrebi i eksperimentišem sa novim receptima. Nakon uzbudljive 18-mjesečne svjetske turneje sa mojim mužem, smjestili smo se u SLC-u početkom 2019. godine i bila sam tako sretna što ponovo imam potpuno opremljenu kuhinju i ponovo sam otkrila svoju ljubav prema kuvanju za druge! Sa sada 3 godine profesionalnog kuvanja kako bih podijelio svoju ljubav prema hrani i ugošćavanju, fokusiram se na ukuse i sezonsku kuhinju inspirisanu domaćim jelima u kojima sam uživao dok sam odrastao.

Kuvar
Adamovi svježi i ukusni obroci ili gastronomski obilasci
10 godina iskustva sam kuvao lokalnu kuhinju za predsjednike, kompanije Fortune 500 i rukovodioce. Obezbjedio sam privatnog kuvara za stotine zadovoljnih klijenata. Izglasan sam za jednog od najboljih privatnih kuvara Jute 2023. godine.

Kuvar
Prilagođena privatna večera kuvara Bilija Mosčele mlađeg
Ja sam lični/privatni kuvar i mali ugostitelj sa preko 25 godina iskustva u mnogim aspektima ugostiteljske i ugostiteljske industrije. Odrasla sam u porodici ugostitelja i strastveno se bavim stvaranjem izvanrednih gastronomskih doživljaja. Specijalizovan sam za personalizovane, sit-down ili porodične ponude obroka za privatne večere i male događaje svih vrsta. Moje osoblje i ja ćemo se pobrinuti za kupovinu, pripremu, kuvanje, servisiranje i čišćenje. To je kao da dovedete restoran pravo na ulazna vrata!
Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok
Lokalni stručnjaci
Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa
Ručno odabrano zbog kvaliteta
Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara
Istorijat izvrsnosti
Bar 2 godine rada u kulinarstvu