Usluge na Airbnb-u

Spremljeni obroci koje nudi Los Anđeles

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Sve usluge spremljenih obroka

Rajan: Svjesni obroci

Obožavam pažljivu kuhinju koja inspiriše samopouzdanje i promjene načina života.

Ketlin: eklektična globalna kuhinja

Kreiram inovativne jelovnike koji ističu sezonske sastojke.

Gurmanski obročni doživljaji majstora LaLe

Gurmanski obroci koje organizuje majstor kuvara LaLa-Le Cordon Bleu obučen, sa certifikatom Harvarda, koji se prikazuje u emisiji Today Show i Dr. Oz. Uzbudljiva zdrava hrana s elegancijom, ukusom i svrhom.

Elegantni i opušteni obroci kuvara Arna

Uživajte u luksuzu jer imate hranljive, personalizovane obroke pripremljene u vašoj kuhinji i zalihe u frižideru za naše zadovoljstvo i praktičnost. Ne može biti bolje od ovoga.

Prilagođena posebna ishrana od strane nutricionista Kuvar LaLa

Izrađen za keto, paleo, dijabetičare, veganske, post-op i još mnogo toga. Ukusni, ljekoviti obroci prilagođeni vašim ciljevima, ograničenjima i životnim potrebama.

Uzvišeni branč, večere i ispaša profesionalnog kuvara Taj

Doživljaj privatnog kuvara kao nijedan drugi, koji nudi luksuzne namaze za branč, elegantne stolove za ispašu i večere s više jela, odabranih i kuvanih samo za vas.

Kalifornijska rančero kuhinja by Cam

Kao vlasnik restorana Tarrare's, ugostio sam goste za 200 gostiju i kuvao za slavan par.

Umjetnički suhomesnati proizvodi i daske za ispašu koje je napisao Danijel

Kao suosnivač kompanije Luxe Bites, ponudio sam ketering za vrhunske brendove kao što su Nike i Google.

Rustikalne sezonske gozbe Kloi

Obučavala sam se u Majklovom restoranu u okviru finaliste Džejmsa Brada Majlsa Tompsona.

Kai: havajski ketering koji izaziva raj

Ja sam kuvar obučen za Le Kordon Bleu sa 15 godina iskustva koje donosi havajski štih.

Praktična i ukusna domaća jela za vaš boravak

Lokalni stručnjaci

Uživajte u svežim, domaćim jelima koja vam se dostavljaju da se vi ne biste mučili

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu